2777
2789
عنوان

زمان پخت ران مرغ (برای نذری)

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 18 پست
نه عزیزم یعنی هستن کمک اما خب تاحالا مرغ ب این تعداد نپختن

انشاالله که خوب میشه،بذاربپزه بعدازیه ساعت هی چک کن چنگال بزن ودیدی یکم نرم شده زیرشوببند

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ساعت و نیم با سرخ شدن؟ یعنی مثلا یک ربع سرخ بشه یک ساعت بپزه یک ربع هم برای گرم شدن آخرش خوبه؟ و ...

نه زیرشو کم کن هیچی نمیشه.یه جوری شعله رو زیاد نکنی قل قل بزنه یک ساعت و وا نمیره.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
یک ساعت و نیم با سرخ شدن؟ یعنی مثلا یک ربع سرخ بشه یک ساعت بپزه یک ربع هم برای گرم شدن آخرش خوبه؟ و ...

تعداد ران‌ مرغ زیاده،یک ربع که سرخ نمیشه.شما زمان سرخ شدن رو باید جدای از پختن درنظر بگیری.

اگر بخوای قشنگ سرخ بشه،این تعداد حدود چهل وپنج دقیقه تا یک ساعت زمان می بره سرخ بشه.وقتی سرخ شد،حدود یک ساعت برای پختنش درنظر بگیر وبعد از اون هر ده دقیقه بهش سر بزن.باچنگال امتحان کن گوشت پخته یا نه...ران مرغ بسته به ریز و درشت بودنش،زمان نسبی داره برای پختن.برای همین میگم بعد یک ساعت هی بهش سر بزن تا زیادی نپزه و از هم وا نره

خدایا بی نهایت شکرت