2777
2789

شنبه یه امتحان سخت دارم ولی به خاطر اینکه دیروز فهمیدم یه درسو افتادم نمیتونم بخونم. میترسم اینم گند بزنم

البته استادش کلا استاد گیر و بد قلقی هست چون بیشتر از نصف کلاس افتادن این درسو ولی هرچی اینو به خودم میگم باز حالم بده نمیتونم کنار بیام باهاش

ترم بالایی هایی که درسو افتاده بودن به علاوه کلاس خودمون رو حساب کنیم سر جمع ۱۳۸ نفر این امتحان رو دادن ۷۲ نفر رو انداخته 

روم نمیشه به خانوادم بگم و قطعا هم پیگیر میشن نمراتم رو 

البته روز قبل از امتحان گفتم بهشون این استاد خیلی سخت میگیره ترم بالایی ها میگن میندازه حتی پسر خودش که دانشجوش بوده رو ۲ بار انداخته دفعه سوم پاس شده مامان بابام گفتن ولشون کن بخون میتونی اونا نخوندن تا ۵ صبح داشتم میخوندم ولی داشتم میرفتم سر جلسه از استرس یخ کرده بودم میلرزیدم دوستم گفت شکلات بخور تا گذاشتم دهنم حالت تهوع گرفتم بعدش هم که اومدم گفتم سخت بود مامانم که گفت خب ولش کن برو امتحان بعدیت بخون بابام گفت یعنی میفتی؟گفتم نمیدونم دیگه هیچی نگفت

بنظرتون چجوری بگم بهشون؟

مامانم حس میکنم بحث راه میندازه اول ترم برگشت گفت باید معدلت ۱۹ بشه حالا من معدلم ۱۵ میشه

۳ تا درس دیگه هم نمره هامون اومده هیچ کدومو نگفتم هنوز یکی ۱۷ شدم یکی ۱۹ یکی ۲۰

ازش پرسیدن ۹ رو ۱۰ میدی گفته به احتمال ۵۶ درصد😐

حداقل اگه ۹ میشدم خوب بود ولی نشدم و قطعی افتادم

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه.ولی دوستام مشروطی ترم یک هم داشتن😂😂

عزیزم اصلا حرص نخور استرس برای چی؟ مامانتم چقدر رویایی فکر میکنه. بهش بگو تلاشمو کردم استاده اینجور بوده،بعضی اساتید اینجورن دیگه.

مدرسه که نیست  ترم بعد دوباره برش میداری

نمیدونم حس بدی دارم

و تفکر مامانمم شبیه شما نیست

مشکل اینه علاوه بر اینکه باید خودمو دلداری بدم با اونم باید بحث کنم

۱۰ روز فاصله دو ترم رو میخواستم استراحت کنم برم شهرمون که احتمالا این موضوع گند میزنه بهش

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

من ترم ۲ شیش واحدو افتادم

استاتیک و فیزیک ۲

و ببخشید جوری رید تو معدلم که هنوز که هنوزه حتی تو ارشدم بابتش شرمنده ام

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

پایه رو افتادی با تخصصیا میخوای چیکار کنی؟

بابا اساتید دیگه اینجوری نیستن این استاد مشکل روانی داره تازه گفته عذاب وجدان دارم سوالاتتون آسون بوده 

مشکل اگه از من بود که نصف بیشتر کلاس نمی افتادن 

از اولی که وارد دانشگاه شدیم همه ترم بالایی ها گفتن اینو مراقب باشین بعضیا رو حتی تا ۴ بار هم انداخته

من ترم ۲ شیش واحدو افتادم استاتیک و فیزیک ۲ و ببخشید جوری رید تو معدلم که هنوز که هنوزه حتی تو ارش ...

خوبه حداقل واحدش کمه ۰/۸ واحده 

اگه میخواست زیاد باشه که محو میشدم 

به نظرم دیگه دوران دبیرستان و راهنمایی نیستا که والدین بیان کارنامه بگیرن و معدلت باید بیست باهشه، رشتتون پزشکیه ، شوخی بردار نیست بهتره والدینتون به شما اعتماد کنن به تلاشتون اعتماد کنن و زیاد وارد چند صدم نمره های شما نشن.قطعا درس خوندین که پزشکی اوردین پس والدین بهتره از دورادور حواسشون بهتون باشه . سعی کن باهاشون صحبت کنی و چنین جوی رو بسازی . اینجوری خودتم بدون هیچ فشار و استرس راحت تری و مسلما عملکردتم بهتر میشه

اره بابا یه درس خیلی مهم که پیش نیاز هزار تا درس تو ترمای آینده بود😂😂😂 نه تنها افتادم بلکه نمرم خ ...

خب چه کردی؟

به نظرم دیگه دوران دبیرستان و راهنمایی نیستا که والدین بیان کارنامه بگیرن و معدلت باید بیست باهشه، ر ...

خب اینو چجوری به مامانم بگم؟زیر بار میره بنظرتون؟