2777
2789
عنوان

ترم ۱ درسی رو افتادید؟بیاید دلداری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3067 بازدید | 48 پست

درس برای افتادن دیگه، بیخیال ریاضی سه بار افتادم آخرم استاد دیگه پاشم کرد 

حسابداری افتادم 

زبان 

نهایت‌ یه ترم بیشتر میمونی 

البته اگر شهریه میدی یکم زور داره پول دوباره بدی 

ولی در کل مهم نیست زندگی میگذره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یکی مثل من برای پزشکی خودشو داره جر میده🥺

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

خب اینو چجوری به مامانم بگم؟زیر بار میره بنظرتون؟

اگه با دیدن نمره هات شروع کرد مثل اینکه تو بچه ابتدایی هستی و بازیگوشی کردی و درس نخوندی سرزنشت کرد شما هم اروم اروم توضیح بده ، از اینی که خودت گفتی شروع کن که مامان من تنها اینجوری نیستم و تو دانشگاه وضع با دوران مورسه متفاوته ،بگو اینجا پاس شدن مهمه که اونم من به خاطر یکی دونمره نتونستم و استادش سخت گیره و به همه اینجوری نمره میده. این اولین باره مطمئنا خانوادت خیلی گارد میگیرن ولی تو هم کوتاه نیا تا بتونی تو ترم های اینده این برخورد والدینت رو درست کنی. واقعا پزشکی سخته چیزی نیست که مث مدرسه فقط با خوندن و شبا بیدار موندن انتظار بیست رو داشته باشی.امیدوارم که منظورمو فهمیده باشی. به مادرت بگو مامان من دیگه بزرگ شدم و خودم خوب رو از بد تشخیص میدم این رشته راهیه که من انتخابش کردم و تمام تلاشمو میکنم حالا نتیجه ی تلاش ها و شب بیداری ها ی من هر چی هست از شما انتظار دارم بهش احترام بزارین.

پایه رو افتادی با تخصصیا میخوای چیکار کنی؟

زبطی نداره ...من میشناسم طرف از دروس پایه اش افتاده داشته ،بالاتر شده الف یا نمره ی پایین داشته شده رنک علوم پایه و ...

و بالعکس الف هایی که بالاتر میفتن و ...

پزشکی کلا چیز عجیب و غریبیه پروسه اش و متفاوت ...😶بیشتر به خاطر ترمهای زیادش هم هست این چیزا 

You're all the things I've got to remember

زبطی نداره ...من میشناسم طرف از دروس پایه اش افتاده داشته ،بالاتر شده الف یا نمره ی پایین داشته شده ...

باشه 😊

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

حالا یکی مثل من برای پزشکی خودشو داره جر میده🥺

خوب اشکال نداره ،براش بجنگ ولی خوب واقعیت اینه که دانشگاه هم قراره همونقدر درس بخونی و انتظار هر چیزی رو داشته باشی ...🙃

خوب اشکال نداره ،براش بجنگ ولی خوب واقعیت اینه که دانشگاه هم قراره همونقدر درس بخونی و انتظار هر چیز ...

من فقط قبول بشم ..درس خوندن دانشگاه برام سخت نیست ..میدونی از بلاتکلیفی خستم 🥺

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

من فقط قبول بشم ..درس خوندن دانشگاه برام سخت نیست ..میدونی از بلاتکلیفی خستم 🥺

متوجه ام ...

خودمم همین بودم ...

ولی اون جمله ی وسطی رو هم قبول دارم هم ندارم 🙃البته  ورودی ما هم فرق داشت ،دیر رفتیم دانشگاه و ...

قبول میشی و خلاص میشی 🌱💚

میدونم کنکور چه مزخرفیه جوش ولی درساش واقعا هیچه نسبت به دانشگاه پس با آرامش بخون 

متوجه ام ... خودمم همین بودم ... ولی اون جمله ی وسطی رو هم قبول دارم هم ندارم 🙃البته  ورودی ...

عزیزم 🥺..خودت چی میخونی 

پزشکی 😶

ای خوش بحالت 🥺🥺..ترو خدا برای من خیلی دعا کن .از شدت استرس قرص اعصاب میخورم ..حالا فک کن قبول نشم ..دیگه روانی میشم ..از این بابت خیلی نگرانم

ای خوش بحالت 🥺🥺..ترو خدا برای من خیلی دعا کن .از شدت استرس قرص اعصاب میخورم ..حالا فک کن قبول نشم ...

دعا میکنم ولی خوش به حالی ای نداره 😅

نکن اینکارا رو با خودت برای کنکور ...آرامش داشته باش ،با آرامش بخون ...استرس کنکور هیچه دربرابر دانشگاه واقعا 🥺داری به سلامت جسم و روانت ظلم میکنی ،به هبچی فکر نکن جز تلاشت و یادگیری درسات و مرورات ...

دعا میکنم ولی خوش به حالی ای نداره 😅 نکن اینکارا رو با خودت برای کنکور ...آرامش داشته باش ،با آرام ...

باور کن دیگه رد دادم ...🥺