2777
2789
عنوان

ترم ۱ درسی رو افتادید؟بیاید دلداری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3067 بازدید | 48 پست

من یبار یه درسو انتظار ۱۷ داشتم ترم شش بودم،وقتی فهمیدم افتادم تا انتخاب واحد تو شوک بودم.اصلا باورم نمیشد. حتی دوستامم باورشون نمیشد میگفتن چجور افتادی😂😂😂امتحانش سخت بود ولی من همیشه خیلی میخوندم. خلاصه دانشگاه هزارویک جور مسئله این جوری داره.

خب چه کردی؟

به مامان بابام گفتم معلوم بود خیلی ناراحت گفتن ولی چیزی نگفتن. حتی از مشروط شدن هم می ترسیدم چون واحدهای درسه  زیاد بود برای همین امتحانای بعدیمو بکوب درس خوندم نمره های خیلی خوبی گرفتم. آخرش معدل ترم اولم ۱۶ و خورده ای شد اگه اون درسه رو نیفتاده بودم بالای ۱۹ میشد. ترمای بعد برای گرفتن بعضی درسا به مشکل میخوردم چون همونطور که گفتم پیش نیاز هزار تا درس بود ولی چون تعداد افتاده ها زیاد بود با نامه مدیر گروه میتونستیم درسا رو بدون گذروندن اون درس برداریم. دو ترم بعد اون درست رو دوباره برداشتم این بار پاسش کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار یه درسو انتظار ۱۷ داشتم ترم شش بودم،وقتی فهمیدم افتادم تا انتخاب واحد تو شوک بودم.اصلا باورم ...

نه خب انتظارشو داشتم شوک نشدم چون میدونستم میندازه تعداد زیادی رو

ولی بازم حالم بد شد دیگه

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
به مامان بابام گفتم معلوم بود خیلی ناراحت گفتن ولی چیزی نگفتن. حتی از مشروط شدن هم می ترسیدم چون واح ...

خوبه پس

از ترم بعد میخوام بشینم به قول بابام مثل تراکتور درو کنم کتابا رو از اول ترم

آخر با چند پاسش کردی؟

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
مامان بابای من خیلی پیگیر بودن همش سوال میکردن نمیتونستم بهشون نگم‌. ولی اگه والدین تو پیگیر نیستن ب ...

پیگیر که چه عرض کنم مفهوم کلمه پیگیر رو بردن زیر سوال

برنامه امتحانی مو بابام حفظه بعد بنظرت پیگیر نیستن؟

پیگیر که چه عرض کنم مفهوم کلمه پیگیر رو بردن زیر سوال برنامه امتحانی مو بابام حفظه بعد بنظرت پیگیر ...

پس مثل مامان بابای منن. اشکال نداره نهایتش میفهمن دیگه کاریه که شده سعی کن امتحانای بعدیت خوب بشه. میتونم بپرسم چه درسیه؟

بابا اساتید دیگه اینجوری نیستن این استاد مشکل روانی داره تازه گفته عذاب وجدان دارم سوالاتتون آسون بو ...

بقیه پس چطوری قبول شدن حالا غیب نداره ولی استرس و تهوع روی دانشجو پزشکی معنایی نداره خودتو کنترل کن

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خوبه حداقل واحدش کمه ۰/۸ واحده  اگه میخواست زیاد باشه که محو میشدم

فیزیوعه ؟

باز خوبه واحدش کمه ،من بیو رو افتادم 🤦🏻‍♀️با کمترین نمره ی ممکن انداخته منو ،البته ماجرا داره چون من اعتراض کردم و ...بدترین نمره رو داده به من 😬حتی پایین تر از نمره ی خودمه  و کلیم حذفی و افتاده داریم ...در این حد که یه کلاس اضافه کردن به کلاسامون ،استادمون عقده ای تشریف دارن 

You're all the things I've got to remember