2777
2789
عنوان

شوهرم قرار بود برا ناهار

278 بازدید | 21 پست

۲ ساعت با دوستاش برن باغ الان ۲ ساعته شده ۵.۶ ساعت😶😑عکس العمل شما چی بود تو این موارد انگار گولم زده الان داره بهم میخنده منم نمیخوام امروز غر بزنم یا بحث کنم حس میکنم این طوری فکر میکنه حتما خیلی مهمه که من دارم حرصش رو میزنم گفته بودم جمعه تولد دوستم میخوام دوساعت برم بیرون میخوام تلافی کنم تا حالیش بشه چقدر زشته این رفتار فقط این طوری اروم میشم دیگه نمیخوام فکر کنم کارم جالبه یا نه

خالی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رفته تفریح دیگه  بهش زهر نکن  مگه میشه دوساعته برگرده  خود شما بری تو جمع دوستا ...

بله گلم کم یه حرفی بزنم پای حرفم میمونم خوب بود بگه ۵.۶ ساعت طول میکشه

خالی

مگ چ اشکالی داره آدم بره با دوستاش بیرون؟  مثلا آدم متاهل باید همش تو چارچوب باشه؟ حالا چ زن چ مرد اگر حد رعایت بشه چ اشکالی داره؟ گاهی لازم با دوستان برید بیرون یا تنها باشید آدمی زادیم 

دیگه با دوستاش باهمند درک کن دیگه کی دوساعته میره باغ ناهار می خوره تند تند برمیگرده؟

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
مگ چ اشکالی داره آدم بره با دوستاش بیرون؟  مثلا آدم متاهل باید همش تو چارچوب باشه؟ حالا چ زن چ ...

گلم من یبار این طور فکر کردم زندگیم از هم پاشید رفتیم مشاوره گفت دوسه ساعت به همسرت وقت بده بعضی مردا جنبه آزادی ندارن من قبلا مثل شما فکر میکردم 

خالی
مثلا؟با پول خرج کردن و اینا حرفا مشکلی نداره حرصش در نمیاد

باهاش حرف بزن بگو ناراحت شدی سر وقت اومدی این تلافی کردن و بخوای انجام بدی اینحوری اونم یاد میگیره 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
گلم من یبار این طور فکر کردم زندگیم از هم پاشید رفتیم مشاوره گفت دوسه ساعت به همسرت وقت بده بعضی مرد ...

یعنی شوهرت جنبه آزادی نداره؟؟؟ خدایی نکرده چشمش ب مردم؟ پس چرا باید در این زندگی دوام آورد وقتی اعتماد صفر وقتی احساس ترس خیانت یا چشم ب مال دیگران هست؟ ازدواج متعهد آدم باید باشه درست اما اینقدر باید اعتماد داشت ک حتی اگر مرد چ زن برن اصلا مسافرت بدونه کاری نمیکنه زندگی ک داخلش استرس ترس  توهم اعصاب خوردگی چ میدونم کنترل آدم بشه همون نباشه خب 

یعنی شوهرت جنبه آزادی نداره؟؟؟ خدایی نکرده چشمش ب مردم؟ پس چرا باید در این زندگی دوام آورد وقتی اعتم ...

منم وکالت طلاق گرفتم انقدر التماس کرد بخاطر پسرم یبار فرصت دادم اما اخرای درسمه شاغل شدم ازش طلاق میگیرم میگم اگرم فرصت دادم بخاطر سن حساس پسرم بود نمیخواستم تو بهبوهه طلاق دچار مشکل بشه

خالی
منم وکالت طلاق گرفتم انقدر التماس کرد بخاطر پسرم یبار فرصت دادم اما اخرای درسمه شاغل شدم ازش طلاق می ...

مگ شوهرت آدم خوبی نیست ؟ پس واسه همین ناراحت شدی یعنی حد حدود رعایت نمیکنه؟