2777
2789
عنوان

‌وفاداری نسبت به یک زن

1469 بازدید | 42 پست

هنوز یک سال از پر کشیدن مادرم نگذشته 💔 که دوستان و‌آشنایان‌ پدرم بصورت حضوری و تلفنی به سراغم میان و ازم درخواست میکنن برای که برای پدرت یک زن‌ بگیرید

با این حال پدرم عاشق مادرم بود گرچه ادم مغروری بود ولی همیشه میگفت خدا یکی زن یکی تمام

سوالاتی که توی ذهنم میاد قلبمو به درد میاره

چطور دیگران به خودشون اجازه میدن تو زندگی ما دخالت کنن ؟

اصلا میدونن ارزش‌ زن چیه و چقدر مادرمون برای ما جایگاه بالایی داشت ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف شما درست خیلی هم سخته شرایطتون خدا مادرتونو رحمت کنه ولی به فکر پدرتونم باشید به هرحال شماها ازدواج میکنید و میرید ولی پدرتون تنها می مونه..

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

روحشون شاد 🖤

به نظرم اونا سو نیت ندارن با خودشون میگن ایشون چون مرد هستن احتیاج به یه خانومی دارن که وضع و اوضاع زندگی پدرتون رو سر و سامون بدن چون مردا بلاخره فارغ از بحث های دیگه نمیتونن تو مسائل مربوط به آشپزی و خونه داری دخالت کنن بخاطر همین

به منظور دیگه به پیشنهادشون نگاه نکنید اونا قصد خیر دارن

ولی اگه شما خوشت نمیاد محترمانه بگید خوشتون نمیاد و بحثو ادامه ندن

احتیاجی نیست خودتونو ناراحت کنید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

نمی ونم برای وضعیت الان چی بگم بهت ک هی خانواده فشار میارن برای پدرت ک زن بگیره مثلن تنها نباشه اینو باید پدرت بخواد جواب بده شما بسپرین ب خودش 

ولی منم چند یالی هست دلم میخواد اگه ازدواجی بخوام کنم با کسی ک زنش فوت شده باشه میگم شاید اون آدم قدر زنی ک بعدن تو زندگیش بیادو بدونه من با این حال خودم خیلی تا الان سختی کشیدم الان جدا شدم

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
ممنون از شما خدا رفتگانتون رو بیامرزه کاش ادم ها سرشون تو زندگی خودشون بود ادم های با درک نعمت بز ...

ممنون،،شما یه بار بگین لازم باشه پدرتون خودش بهتون می گه و بهشون بفهمونین که دیگه نگن.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....