2777
2789
عنوان

‌وفاداری نسبت به یک زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو داداشم بمیریم نمیزاریم یک زن دیگه جای مادرمون رو بگیره . زن مقدس هست نمیشه تحت هیچ شرایطی یاد خا ...

متوجه شدم سخته خیلی خدا بهتون صبر بده باید زمان بگذره ولی لطفا برای زندگی پدرتون تصمیم نگیرین گناه داره 

جالب توجه اونایی که میگن خیانت تو ذات مدراست دست خودشون نیست  عزیزم فامیل قصد بدی ندارن نمیخوا ...

ما هستیم‌تنهاییشو هرجور شده پر‌ میکنیم ولی کاش سرشون تو زندگی خودشون باشه . منو داداشم‌ نمیزاریم یک زن دیگه جای مادرمون رو بگیره به هیچ وجه

حرف شما درست خیلی هم سخته شرایطتون خدا مادرتونو رحمت کنه ولی به فکر پدرتونم باشید به هرحال شماها ازد ...

برام مهم نیست . زن مقدس هست . نمیشه تعویض یا کسی رو بجاش بیاری . منو داداشم‌ نمیزاریم زنی بره تو قلب پدرمون . 

به بقیه ربطی نداره  ولی پدرتون هم حق داره ازدواج کنه ولی نیازی نیست حتما شما براش زن بگیرید&nb ...

هیچگونه‌حقی‌‌نداره. در خانواده پدری ما رسم‌هست خدا یکی زن یکی . ما نمیتونیم قلبمون رو جای دو‌تا زن کنیم‌. زن مقدس‌هست‌ . با هیچی‌ نمیشه‌ مقایسه ش کرد

برام مهم نیست . زن مقدس هست . نمیشه تعویض یا کسی رو بجاش بیاری . منو داداشم‌ نمیزاریم زنی بره تو قلب ...

چه پسرای خوبی خدا حفظتون کنه...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
روحشون شاد 🖤 به نظرم اونا سو نیت ندارن با خودشون میگن ایشون چون مرد هستن احتیاج به یه خانومی دارن ...

مرسی خانم محترم 🌹 اتفاقا پدرم واقف بر خانه داری و اشپزی هست و‌نیاز به زن دیگه ای نداره . منوداداشمم در خدمتش هستیم

فامیل هم یجوری جوابشون رو دادیم که خداراشکر دیکه از زندیگمون رفتن . زن مقدس هست . نمیشه‌با‌هیچی یاد و خاطرش رو پر کرد 💔

مرسی خانم محترم 🌹 اتفاقا پدرم واقف بر خانه داری و اشپزی هست و‌نیاز به زن دیگه ای نداره . منوداداشمم ...

اگه اینطوره که خب دفعه بعد بهشون بگید به خودتون مربوطه

بله خیلی سخته مخصوصا برای آقایونی که احساساتی هستن

به نظر خودمم یکسال واقعاً کمه برای اینکه پیشنهاد تجدید فراش بدن به پدرتون

خدا بیامرزه مادرتونو ، هر چی که صلاحتونه همون بشه براتون 💐🤲

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫