2777
2789
عنوان

‌وفاداری نسبت به یک زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 42 پست
متوجه شدم سخته خیلی خدا بهتون صبر بده باید زمان بگذره ولی لطفا برای زندگی پدرتون تصمیم نگیرین گناه د ...

مرسی از اینکه درکمون میکنید

نه‌هیچ تصمیمی براش نگرفتیم بخدا

ولی قلبمون به درد میاد وقتی به این زودی مادرمون رو فراموش کردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داغداری عزیزم ولی حق نداری به جای کسی تصمیم بگیری

متاسفانه این حق رو داریم . پدرم‌با یک‌زن ازدواج کرد تو عمرش اونم مادرمون بود . تمام . زن مقدس هست نمیشه‌ با هیچی یاد و خاطرش رو پر کرد

اگه اینطوره که خب دفعه بعد بهشون بگید به خودتون مربوطه بله خیلی سخته مخصوصا برای آقایونی که احساسات ...

مرسی از درک ، شعور و صحبت کردنتون 🌹

خدا به خانواده محترم تون سلامتی‌بده

دخالت فامیل صحیح نیس

اما هر کسی به اختیار خودش میتونه بعد مرگ همسر یا ازدواج کنه یا نکنه ب کسی ربطی نداره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
متاسفانه این حق رو داریم . پدرم‌با یک‌زن ازدواج کرد تو عمرش اونم مادرمون بود . تمام . زن مقدس هست نم ...

ببخشید ولی خیلی خندیدم 🤭 😂

من فکر میکردم دخترا حساسن آخه زن عموم فوت کردن دختراش نمیذارن پدرشون ازدواج کنه ولی خدایی پسری که حساس باشه ندیده بودم اولین بارمه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دخالت فامیل صحیح نیس اما هر کسی به اختیار خودش میتونه بعد مرگ همسر یا ازدواج کنه یا نکنه ب کسی ربطی ...

صد البته به فامیل و غیر فامیل مربوط نیست

ما هم تحت فشارش نذاشتیم

خداراشکر خودش هم نمیخاد

ببخشید ولی خیلی خندیدم 🤭 😂 من فکر میکردم دخترا حساسن آخه زن عموم فوت کردن دختراش نمیذارن پدرشون ا ...

امیدوارم همیشه بخندین 

ولی من حساس نیستم بلکه حس وفا‌داری رو به حس های دیکه ترجیح میدم

توی قلب یک مرد فقط یک زن جای داره

تمام

امیدوارم همیشه بخندین  ولی من حساس نیستم بلکه حس وفا‌داری رو به حس های دیکه ترجیح میدم توی قل ...

نمیدونم شاید بعد ها به این نتیجه برسید که وفاداری فقط مختص کسایی هست که دارن باهم زندگی میکنن و روح و جسمشون باهمه

من نه شمارو میشناسم نه چیزی هر کسی هم خواسته منو نصیحت کنه دررفتم پس این حرف منو نذارید پای نصیحت فکر کنید یکی یه چیزی نوشته و شما دارید میخونید

پدر شما یه انسانه و احتیاج به همدم و همراز داره چه عاطفی چه جسمی بلاخره باید یکی باشه که فراتر از پسرا و دختراش باشه براش

اگه بخوایید جلوشو بگیرید درحالی که خودش راضی به تجدید فراش باشه باید بگم ظلم بزرگی میکنید 

یا مثلاً جوری رفتار کنید که ایشون جرأت نکنه از یه خانوم حرفی بزنه

حالا من نمیگم همین الان ولی به نظرم خودتونو برای همچین زمانی اماده کنید

خصلت انسان اینه که تشنه ی محبته و اون محبت اصلی رو از جنس مخالف میگیره

اینکه میگید خدا یکی زن یکی مربوط به زندگی مشترک میشه و از این نظر گفته میشه که دو طرف پایبند زندگی مشترک باشن

رو حرفام فکر کنید گاهی وقتها از خرابه گنج درمیاد پس بی تفاوت نگذرید 💐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نمیدونم شاید بعد ها به این نتیجه برسید که وفاداری فقط مختص کسایی هست که دارن باهم زندگی میکنن و روح ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتین و برام نوشتین 🌹 سپاس

بله انسان ها تشنه ی محبت هستن و این حس باید درک بشه

ولی با کمال احترام‌ یک‌ ادم وفادار حتی بعد از فوت عزیزترین شریک زندگیش تصمیم میگیره کسی رو در قلبش جا نده . صد ها مورد از این مرد ها و زن ها‌دیدم که میگم . با این وجود تحت فشارش نزاشتیم چون به قدری عاشق مادرمون بود که حاظر نیست اسم‌زن‌دیگه ای بره تو شناسنامش . اینو از رفتاراش متوجه شدیم . خانواده پدری مون اینجوری هستن . مهمتری ویژگی مون پای بند بودن به یک زن هست حتی اگه ا‌ون از دستمون بره . 🌹💔

یجوری جوابشون رو دادم خداراشکر دارن کم کم میرن از زندگی مون اجازه نمیدم هیچ زنی جای مادرمونو بگیره

اینکه تو زندگیتون چیکار میکنید و چه تصمیمی میگیرید کاملا به خودتون مربوطه نباید اصلا به کسی اجازه ی دخالت بدین بعضی ها با اسم خیرخواهی و دلسوزی متاسفانه تو زندگی بقیه سرک میکشن و دخالت میکنن

اینکه تو زندگیتون چیکار میکنید و چه تصمیمی میگیرید کاملا به خودتون مربوطه نباید اصلا به کسی اجازه ی ...

خوشحالم که چنین حرفی میزنید این یعنی درک و‌شعور دارین

دقیقا بعضیا بع اسم دلسوزی تو زندگی دیکران دخالت میکنن و باعث‌ ناراحتی میشن .