الان فصل شلغم
ازش غافل نشین
هم خودشو بپزید برای خانواده،خصوصا بچه ها
هم از دستور عسل داخل شلغم خام استفاده کنین که به شربتی ازش حاصل میشه که ضد سرفه و مقوی بدنه
اگر خالیشو دوست ندارین،توی سوپ و خورشتها درسته بندازین بپزه،بعد له کنین و قاطی غذا کنین.
از پیاز هم غافل نشین.حتما هم خامشو مصرف کنین و هم داخل غذا.
حتی اگر بچه ها دوست ندارن،رنده ریز کنین و داخل غذا بریزید که نبینند
جوشانده پیاز هم ضدعفونی کننده خوبیه
پیاز رو پوست بکنید،۴قاچ کنید،بزارید توی قابلمه با دو لیوان اب،بجوشه،اندازه پنج الی ده دقیقه،آبش که نصف شدجوشانده را صاف کنید با یه قاشق عسل بخورین، پنیسیلین طبیعییه وبدن قوی میشه