2777
2789
عنوان

از خوبی های شوهرتون میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 104 پست

زن دوسته 

به حرفام گوش میده 

صبوره 

رفیق باز نیست خونخ باشه دور ور منه بیرون این ور اون ور 

مسولیت پذیره 

مریض باشم هوامو داره

ولی هفته سه بار حموم میره اینش بدم‌میاد عطر نمیرنه ولی مسواک میزنه همیشه

تیپ تکراری میپوشه ولی بدتیپ نیست 

شوخ طبه ولی بعضی وقتا 

بدگمان شکاک نیست 

دوستم خیلی داره ولی غیرتی نمیشه میگه من بهت اطمینان دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیزاره از اوضاع چک و بدهی سر دربیارم، میگه تمرکزت فقط بچه ها و زدگیت باشه

به تمام قولهایی که قبل ازدواج بهم داد عمل کرد، سخت تلاش میکنه که منو بچه ها تو رفاه باشیم

وقتایی که برای فوت پدرم خیلی ناراحت میشم و گریه میکنم، بغلم میکنه و اشکامو پاک میکنه

هیچ وقت بهم فحش زشت نداده، من ی شخصیت عصبی و جوشی هستم ایشون در کمال آرامش

خدایا شکرت اگر از خانواده خودم هیچ شانس نیاوردم ، ایشون هم مسیر زندگیم قرار داد

خیلی مهربونه اولویت ش تو زندگی منم بدون من نمی تونه نفس بکشه هر چی دلم بخواد برام می خره خیلی خیلی ه ...

منم جورجینیا هستم رونالدو الان خابه میترسم نور گوشی اذیتش کنه بخاطر همین به همگی شب بخیر ميگم 

انشاله که خدا کل عمر شوهرمو برداره بزار روعمرشوهر شما، سالم وتندرست باشید 

چرا عزیزم ناراحتی داری ازش؟

سلامت باشی خودت و خانوادت

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

خداروشکر همسرم اخلاقش خوبه،،همه ی مردا بد نیستن البته همه ی آدما بدی دارن آدمی خوبه که بدیش قابل تحمل و حاد نباشه‌.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
منم ارقام سنم مثل شماست اما جای رقم ها رو باید عوض کنی خیلی هم امیدوار به تشکیل یک زندگی جدید شما ه ...

انگار هیچکی منو نمیبینه. یا فکر میکنن مسن هستم. با این اوصاف، چجور بفکر باشم!