2777
2789
عنوان

از خوبی های شوهرتون میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 104 پست
انشاله که خدا کل عمر شوهرمو برداره بزار روعمرشوهر شما، سالم وتندرست باشید 

ببین گلم شوهر من چند سال پیش ی خیانت هم بهم کرد ولی در کل انسان خوبی هس منم بخاطر خوبی‌های دیگش بخشیدمش ...امیدوارم ک دیگه تو زندگیم مشکلی پیش نیاد . انشاالله شما هم خوشبخت و عاقبت بخیر بشید زیر سایه امام زمان ,,،🌹🌺🌷🌷🌷🌷💜

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ارقام سنم مثل شماست اما جای رقم ها رو باید عوض کنی خیلی هم امیدوار به تشکیل یک زندگی جدید شما ه ...

مشخص نیست که مجردم. هیچکی منو بعنوانِ موردی برای ازدواج نمیپندارد. 

من تجربه ی دو تا زندگی دارم و اینو فهمیدم که هر مردی یا اصلاً هر انسانی یه سری خوبی و یه سری بدی داره....مثلاً همسر سابق من فوق العاده دست و دل باز بود به قدری که حتی نگفته هم کلی می رفت خرید می کرد چه برای من و چه برای خونه....چشم هرز نبود....این خوبیا رو داشت اما بدی هم داشت....الانم تو زندگی با این یکی همسرم اینم خوبی و بدی داره اما بدیش حاد نیست قابل کنار اومدنه....شایدم اصلاً بدی نیست و تفاوته.

آدما خوبی و بدی رو دارن در کنار هم فقط برای بعضیا کم تر و بیش تر یا قابل تحمل و غیر قابل تحمله.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
به هرحال دوستات آشنا ها که میدونین  قبلاً ازدواج کردی؟

دوست ندارم.

آشناها هم اگه میخواستن، تا الان می‌گفتن. حتی تعارف هم نکردن برای خواستگاری. رفتن دختر از دیگران گرفتن. انگار کورن و منو نمیبینن.

خیر