یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات میکنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
مهربونه دلسوزه نماز خونه رفیق باز نیست بدون ما تا سرکوچه نمیره....همیشه دست پر میاد خونه از شیر مرغ تا چون ادمیزاد میخره فقط کافی پیامبدم چی بخر هر روز از سرکار زنگ میزنه چیکار میکنی خوبین بچه ها خوبن کمکسری نداری بگیرم بیارم....مناسبتا همه کادومیخره برام فقط یکملجبازه حرف حرف خودشه ک اونم من لجنکنم دیگه تمومه خداااییی خیلی مرد خوبیه دوسش دارم ودوسم داره
خیلی مهربونه اولویت ش تو زندگی منم بدون من نمی تونه نفس بکشه هر چی دلم بخواد برام می خره خیلی خیلی هم خوشگل و خوش تیپه ..ی چیزی بین پارسا پیروزفر و شهاب حسینی ..شایدم خوشگلتر
اول بدیاشو میگم ساده و احساساتیه و دوست داره به آشنا خیر برسونه ولی سرش کلاه میزارن،زیادی بامعرفته برا بقیه سنگ تمام میزاره بزرگترین ضربه هم از این اخلاقش خورد ،بدترینش اینه عقایدشو تو مخ دیگران فرو میبره،