2777
2789
عنوان

از خوبی های شوهرتون میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا جدا شدی 

شکاک بود با این که خودش وفادار بود و هیچ جای شکی نمی ذاشت برام ولی فکر می کرد من اگه آزاد باشم بهش خیانت می کنم،،اختلاف فرهنگی هم داشتیم اونا سنتی بودن ولی ما نه.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
شوهری ک میخاد تورو بگیره دور از عیب نیس ک گلم . مشکل شمام با‌چن تا پماد قالب حله

لیزر کن تا راحت بشی اما دنبال لیزر ارزون نرو که  جواب نمیده پوستم سیاه میکنه پولتم هدر دادی😐🙄

لیزر کن تا راحت بشی اما دنبال لیزر ارزون نرو که  جواب نمیده پوستم سیاه میکنه پولتم هدر دادی😐🙄

اشتباه ریپ زدی استارترنیستم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

😁🤦🏻‍♀️ببخشیدد

😘😘

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خانواده‌دوسته چشم‌پاکه دستش‌کج‌نیست دوست‌باز‌نیست اهل‌دودودم‌نیست ولیییی به‌شدتت‌مامانی‌هست ...

والا هرروز ازبس ورژن جدیدی از بد بودن مردا میشنویم که انگار اینا شاهن.از بس مردا بد بودن و با هر شرایطی یه زن یا دختر خوب کنارشون مونده یا زنشون شده که اصلا زحمت نمیدن برای اززدست ندادن زندگی و زنشون تغییری کنند.ازبس مردا الکی الکی زنای خوبا طلاق دادن و اذیت کردن همه زنا ترسیدن و خودشون از زیبایی و زرنگی و اخلاقی و تحمل کردن ارتقا میدن و دادن.

مشخص نیست که مجردم. هیچکی منو بعنوانِ موردی برای ازدواج نمیپندارد. 

انشالله هر کی پنداشت اولین و بهترین کیست باشه و اصلا کیسایی که بدرد نمیخورن یا تهش به ضررت میشه نپندارن.مردشور کیسای زندگی نابودکن را ببرن همون بهتر صدسال نباشن🙄✍😞

من بدنم خیلی  پر مو شیو میکنم جوش وحشتناک میزنم  برای همین خیلی دلم میخواد ازدواج کنما&nb ...

برو یه لیزر خوب دنبال لیزر ارزون نرو که پول و رنگ سفیدی پوستت و وقتتا هدر میده اخرم جواب نمیده

خانواده‌دوسته چشم‌پاکه دستش‌کج‌نیست دوست‌باز‌نیست اهل‌دودودم‌نیست ولیییی به‌شدتت‌مامانی‌هست ...

مامانی رو سعی کن با مادرش خوب باشی 

آره خیلی خوبه خیلی 

برای پیشرفت و اینا با زبون نرم و مهربونی کمکش کن

مامانی رو سعی کن با مادرش خوب باشی  آره خیلی خوبه خیلی  برای پیشرفت و اینا با زبون نرم و ...

ای خواهرررر چطور با‌مامانش‌دوس‌باشم .کاری‌کردن‌ازشون

متفرم😔‌این‌حسم‌رو‌اصلا‌دوس‌ندارم‌این‌کینه‌داره‌اذیتم‌میکنه

تنها مادرش‌بود‌کنار‌میومدم. خواهراش‌وای‌نگم‌‌نگم.....

بزرگترین‌مشکل‌زندگیم‌شده این اخلاق‌شوهرم