2777
2789
عنوان

تخمکگذاری اونایی ک تو اقدام هستن

116 بازدید | 16 پست

سلام و ارض ادب خدمت همتون خانومایی گل 

من این پریودیم33روزه بودو روز 15سیکل و17اقدام کردم الان ی بنده خدایی میگه زود اقدام کردی چون تخمکگذاری روز19تو پریودی هایی33 روزه میوفته و شانست واسه بارداری کمتر شده و همچنیین پسر درسته میگه؟  من از 14سیکلم همش درد داششتم با ترشحات روز16کیت زدم دو خط بود هم رنگ شب17سیکلمم ی دفعه درد شدید گرفتو بعد ده دقیقه ول کرد احتمال میدم همون 17تخمک ازاد شده باشه لطفا بگید اگه چیزی میدونید منو تو شوکم والا میترسم باردار نشم ماه قبل هم اشتبا رفتم نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتری راه برای فهمیدن تخمک گذاری سونو واژینال و شمردن فولیکول هاست ولی میتون LH کیت هم بگیری.

ولی در کل تخمک گذاری تقریباً از روز ۱۴ پریود شروع میشه...

به نظرم به موقع اقدام کردی...

انشاءالله که هر چی صلاح خداست براتون رقم بخوره..

عزیزم چه کاریه خببزن تو برنامه چت جی پی تیمیخوای واست بزنم اگه نداری؟حتما نصبش کن

دارم اخه میترسم اشتبا جواب بده بخدا همش ازش میپرسم باز با خودم میگم این قاطی نکنه ی وقت اشتبا بگه😭😂 ولی الان میگه خیلی خوب اقدام کردی شانست واسه بارداری بالاس 

عزیزم چه کاریه خببزن تو برنامه چت جی پی تیمیخوای واست بزنم اگه نداری؟حتما نصبش کن

چرا همه چیتونو در اختیار این برنامه ها میذارین؟!؟!

شاید بگی من توهم توطئه دارم ولی واقعا این فضا ها امن نیستن...

چرا همه چیتونو در اختیار این برنامه ها میذارین؟!؟!شاید بگی من توهم توطئه دارم ولی واقعا این فضا ها ا ...

عزیزم این برنامه هوش مصنوعیه من کل سوال های زندگیمو ازش‌میپرسم و الان کل دنیا ازش دارن استفاده میکنن

تو بیای سوالتو تو نینی سایت بپرسی در اختیار همست نه یه ربات😂

درضمن اگه نگران اطلاعات و همه چیتونید باید بگم که با نصب اینستا تلگرام و واتساپ و و و همه ی اطلاعاتتون رو دارن پس نگران نباشید😉

پیرینسس🎀🤍