2777
2789
عنوان

از خوبی های شوهرتون میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 104 پست
من بدنم خیلی  پر مو شیو میکنم جوش وحشتناک میزنم  برای همین خیلی دلم میخواد ازدواج کنما&nb ...

شوهری ک میخاد تورو بگیره دور از عیب نیس ک گلم . مشکل شمام با‌چن تا پماد قالب حله

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدنم خیلی  پر مو شیو میکنم جوش وحشتناک میزنم  برای همین خیلی دلم میخواد ازدواج کنما&nb ...

بابا از خودمونی قریب ب نود درصد خانما همینن دیگ بعدم اینقدر ک ما زنا تو زشتی و قشنگی و سفیدی و سبزه ای هستیم مردا کلا کاری ندارن ماها زوم میکنیم

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...

راستش شوهر خودم هیچ خصوصیت خوبی نداره فقط تنها خوبیش صبور بودنش هست تا صبح غر بزنم ساکت هست اما شوهر خواهر بزرگم هرچی از خوبیش بگم کم گفتم نه که من کل فامیل دوست و آشنا هم قبولش دارن هم خیلی دوستش دارن  مرد واقعی به تمام معنا توی کل عمرم هیچ کس رو ندیدم جز شوهر خواهرم چشم پاک متین فهمیده و عاقل دست و دلباز بسیار چشم پاک اهل دوست داشتن خانه و خانواده احترام گذاشتن ب همه اونقدر ویژگی مثبت داره ک خودش یک برگه پر میشه

هیچ مردی هیچ زنی هیچ ادمی کامل نیست 

واقع بینانه به همه نگاه کن به زندگیت و ایندت رویایی نباش 

منم پدر و مادرم رابطه ی خوبی نداشتن 

به همسرم اعتماد کردم تو دوران دوستیمون و باهاش ازدواج کردم 

خوبیاشو بگم 

خیلی دوسم داره اولویتش و خط قرمزشم 

خانوادش نمیتونن بهم بگن بالای چشمت ابروعه 

اهل مسافرته 

تو کارای خونه کمکم میکنه 

تو بچه داری کمک میکنه حتی گاهی من میخوابم همسرم بیداره بچمونو نگه میداره 

کلا مرد خوبیه اهل خیانت نیس 

چشمش و دلش پاکه

بدیاشو بگم 

از خانوادم زیاد گله میکنه توقع زیاد داره ازشون به لحاظ مادی اصلا فقط میگه چرا بهت کمک نمیکنن 

عصبانی که میشه هرچی به ذهنش میرسه اون لحظه رو میگه 

هیچوقت ازم معذرت خواهی نمیکنه بابت کار بدش

کلا پذیرفتم خوبیاش از بدیاش بیشتره و مدلش اینجوریه دیگه 

ما نمیتونیم شخصیت ادمارو تغییر بدیم 

سعی کن تصمیم عاقلانه بگیری 

عزیزم کسی بخوادت عاق قلبت میشه 

به لحاظ ظاهری هیچکس کامل نیست 

حتما یه قشنگیایی داری

این مو داشتن و جوش داشتن و تیرگی برای همس 

فقط یسریا با راه های درمانی درمانش میکنن