2777
2789
عنوان

از خوبی های شوهرتون میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 104 پست

تو یه جمله بخوام توصیفش کنم میگم به معنای واقعی انسانه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر. از قدیم گفتن نباید تعریف شوهر و فرزند رو‌ کرد.الانم مخصوصا اینجا. سریع با خوشبحااالت  خو ...

خب نکن ما حسود زندگی شماها نیستیم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خوشگله مهربونه .دست بزن نداره .اخلاقش خوبه جز موارد خاص .دوسم داره .تو کارای خونه کمکم میکنه .اگه غذ ...

بابا ایول طرف ارتامه ارشامیه اصله

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...

توی این مدت که استراحت مطلق شدم خیلییییی هوامو داره

هر لحظه از شبانه روز هرچی بخوام واسم میخره میاره

کل خونه رو جارو زده ظرفا رو شسته و اجازه نمیده هیچکس ناراحتم کنه 

به محض اینکه حالت تهوع میگیرم سریع بیدار میشه واسم آب میوه میاره 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

خسیس نیست تمام حقوقش میده دست خودم .توکارا حتما باهام مشورت میکنه .جایی دعوت کنن میگه باید از خانمم بپرسید .اهل نماز هست .جایی بخوام برم اصلا بهم گیر نمیده .گاهی تو کارای خونه هم کمکم میکنه 

بی نهایت صبور دست و دلباز مهربون احساسی خوش اخلاق خوش گذرون عاشق بچه هاس عاشق حیوون ها و مهم تره همه تاحالا ازش دروغ نشنیدم ،میدونه چجوری خشمش و کنترل کنه…کلی بگم فرشته نجات من بود

اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷

شوهرم یکبار نشده عیبهای ظاهریمو بروم بباره، بخاطر من جلوی خانوادش وایساد ،وختی غصه میخوردم‌ و مشکل داشتم سعی میکرد خوشحالم کنه .گاهی م ظرف میشوره😂

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خداروشکر  پس رابطه های خوبی هم هنوز هستن

آره عزیزم همه زندگی ها دعوا و ناراحتی داره ولی روز های خوبش قطعا بیشتره

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
شوهرم یکبار نشده عیبهای ظاهریمو بروم بباره، بخاطر من جلوی خانوادش وایساد ،وختی غصه میخوردم‌ و مشکل د ...

من بدنم خیلی  پر مو شیو میکنم جوش وحشتناک میزنم 

برای همین خیلی دلم میخواد ازدواج کنما 

ولی میترسم 

دهن لق نیست چشم پاکه 

جلو کسی بدم نمیکنه حتی اگه بدترین باشم

کلا راز دار خوبیه سرش و بزنن چیزی ازت به کسی نمیگه

بخشنده و دلرحم بهم بیش از حد محبت میکنه قهر هم اصلا نمیکنه.

بدی هاش اینه که اعتماد بی جاش بیچاره مون کرد

خود رأی هستن بیشتر مواقع البته واسه انجام بعضی از

کارها .اگه مشورت میکرد اینقد ضرر نمی کرد

بعضی مواقع یهویی عصبی میشه واسه چیزای که مهم نیست

کمی بی نظم هم هست

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤