2777
2789
اول تاریخ عضویت جدید دوم تاپیک های سریالی سوم تاریخشون روی دور تنده انروز تصمیم میگرن باردار بشن ف ...

چ ربطی ب عضویت داشتش اخه شاید یکی ریم شده با ی سیم کارت دیگ میاد دلیل محکم داری ثایت کنی چرا گناه دیگران داری میشوری ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول تاریخ عضویت جدید دوم تاپیک های سریالی سوم تاریخشون روی دور تنده انروز تصمیم میگرن باردار بشن ف ...

این روتینی که گفتی مال اینستاس نه نی نی سایت

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
چهار تا شک کنی مورد نفرین واقع میشی😂😂و از سوز جگرشون میخوان تو هم به سرنوشتشون دچار بشی پنجم سریع ...

فک نکنم دروغ بگه 

مطمئنی؟!

🩵«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»🩵
چ ربطی ب عضویت داشتش اخه شاید یکی ریم شده با ی سیم کارت دیگ میاد دلیل محکم داری ثایت کنی چرا گناه دی ...

میگن حرفو بنداز صاحبش برمیداره

خب شما چرا به خودت میگیری🙄

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜

من از یکی پرسیدم صابون شیری که به موهات میزنی اسمش چیه و از کجا میشه تهیه کرد،جوری بهم پرید که هنوزم توی شوک هستم

میگفت داری با سوالت به من توهین میکنی😐

هیچوقت انقدر دلخور نشده بودم،من هیچ حرف بدی نزدم...منم دیگه چیزی نگفتم بهش

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
چ ربطی ب عضویت داشتش اخه شاید یکی ریم شده با ی سیم کارت دیگ میاد دلیل محکم داری ثایت کنی چرا گناه دی ...

اووو 

چه پیاز داغ زیاد میکنید

گناه میشوری چیه🙄🙄🙄

تاریخ عضویت با بقیه مواردی که گفتم 

چرا شما بخود گرفتی؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
میگن حرفو بنداز صاحبش برمیداره خب شما چرا به خودت میگیری🙄

ب خووم نمیگیرم کاری میکنید ک طرف سرد بشه و ب طرف مقابل جواب نده شایداز ۵۰ نفر ۲۰ نفرشون راستگو باشن و توهمشون رو دروغ گو فرض کنی دوست داری گناهش گردنت بیوفته وقتی دلت نخاست خب حرف نزن تو تاپیکش چرا. ک بدم بگس نفرین کنه