eleza مدیر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25527 عنوان بیایید تا تاپیک های دروغ بشناسیم | مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 57 پست خوب من الان توسط یکی نفرین شدم😂😂 به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃 1402/11/10 | 22:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eleza مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25527 عههههههه اونم دروغ بود چقدر گریه کردم براش والا گفت امروز طلاق گرفتم🤐🤐گفتم توی چند روز یه متن بلند بالا نفرینم کزد🤪🤪 به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
vini23vanili عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 خب شاید طرف لحنش همونه صجبت کردنش متوجه نشدم😆میتونست بگه فلان مارک از عطاری یا داروخانه تهیه کردم،یا جوابمو نده کلا🙃 خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
eleza مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25527 فک نکنم دروغ بگه مطمئنی؟! والا چی بگم مشکوکه به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
arianارین عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 2522 میگن حرفو بنداز صاحبش برمیداره خب شما چرا به خودت میگیری🙄 ینی چی خب حرفت صاحبش چی بعدش میگی چرا بهم بی احترامی شد 😒
عیناه عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 652 ب خووم نمیگیرم کاری میکنید ک طرف سرد بشه و ب طرف مقابل جواب نده شایداز ۵۰ نفر ۲۰ نفرشون راستگو باشن ... این تاپیک کلا جهت فانه ؛ شما یکم تعصبت رو کاربرا زیاده من؟! غمهستمباکمیانسان . عاشقِکتابوشعر ؛ تویتاپیکایشعروکتابتگمکنین:)) یهصلواتمهمونممیکنی؟:)💜
arianارین عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 2522 متوجه نشدم😆 میتونست بگه فلان مارک از عطاری یا داروخانه تهیه کردم،یا جوابمو نده کلا🙃 خب مادر منم همین طوری صحبت میکنه لحنش اینه طرف میگ با من دعوا داری بیا بزن خب شما ببخشش بسپار بخدا و تو بزرگی کن حالا ی حرفه
eleza مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25527 واربطی نداره خب تو چرا بهش بی احترامی میکنی ک طرف نفرین کنه ؟ دقیقا چرا کاسه ی داغتر از اش شدی؟؟کجا تو هین کردم🙄🙄نفرینش بخوره تو سر خودش😂 به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
arianارین عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 2522 این تاپیک کلا جهت فانه ؛ شما یکم تعصبت رو کاربرا زیاده نخیر شما داری سرد میکنی بقیه جهت فان چی اینجا رو با اینستا اشتباه گرفتی اینجا برای مشکل ماست ن برای حرفای شما
eleza مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25527 طلا بهاری کدومه همون که شوهرش بهش خیانت کرد بله لاتینه اسم کاربریش دیگه طلاقشم گرفت به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
vini23vanili عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 خب مادر منم همین طوری صحبت میکنه لحنش اینه طرف میگ با من دعوا داری بیا بزن خب شما ببخشش بسپار بخدا و ... آره میفهمم الان متوجه شدم،بله درسته اون خانوم هم گویی اینطور بود،چون با بقیه هم تند صحبت میکرد😊😄💜 خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
عیناه عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 652 نخیر شما داری سرد میکنی بقیه جهت فان چی اینجا رو با اینستا اشتباه گرفتی اینجا برای مشکل ماست ن ... اللهاکبر حالا بیا جمعش کن😐ما یه چیزی گفتیم شما به بزرگیت ببخش من؟! غمهستمباکمیانسان . عاشقِکتابوشعر ؛ تویتاپیکایشعروکتابتگمکنین:)) یهصلواتمهمونممیکنی؟:)💜
گل_گلیم عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2565 دقیقا چرا کاسه ی داغتر از اش شدی؟؟ کجا تو هین کردم🙄🙄 نفرینش بخوره تو سر خودش😂 حالا من کافینت انلاینم 🥲کسی حالا حرفامو باور ندارهکلی تاپیک زدم بابتش دریغ از یه مشتری 😔تاپیک من راست بود ولی کسی حمایت نکرد
هـیـــــولـآ عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 3150 بله لاتینه اسم کاربریش دیگه طلاقشم گرفت یاخدا کی طلاق گرفت همین دیروز مچشو گرفت که هفته پیش رفت بودن مهمونی همسایه هرکسی کهبال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⊙.☉
eleza مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25527 اللهاکبر حالا بیا جمعش کن😐 ما یه چیزی گفتیم شما به بزرگیت ببخش ولش کنکلا پسر انقدر خاله زنک ندیده بودم😂😂 به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
eleza مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25527 یاخدا کی طلاق گرفت همین دیروز مچشو گرفت که هفته پیش رفت بودن مهمونی همسایه دیگه گفت اسونه گرفتم😂😂من گفتم چطوری و مشکوکی نفرینم کرد و تاپیکاش قفله به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃