2777
2789

بعد یه شکست عاطفی سنگین قبول شدم واسه ارشد و با هزار ذوق شروعش کردم واسه امتحانا کلی درس خوندم ولی یه امتحانیو که کمم واسش نزاشته بودم بخاطر استرسی ک موقع امتحان گرفتم خراب کردم و افتادم ،اعتماد بنفسم خورد شده تازه خودمو سرپا کرده بودم.

از طرفی سال قبل تو استخدامی بخاطر ظرفیت کمش با وجود خوندن زیاد رد شدم,الانم کلن شهرمون یه معلم میخاد تو استخدامی. نمیدونم واسه کدوم غصع بخورم🥲

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
ادمایی که زیاد شکست میخورن یعنی زندن و دارن جلو میرن شعار نمیدم ولی خیلی وقتا شکستام بیشتر کمکم کرد ...

خستم حس کم بودن میکنم

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خستم حس کم بودن میکنم

چون دیدکاهت اشتباهه

فکر میکنی زندگی یعنی همیشه برنده باشی

اصلا قشنگی زندگی همین بالا و پاییناشه

اگه شکست نخوریم هیچ چیزی یاد نمیگیریم

با شکسته که رشد میکنیم عزیزم

باید اونقدر بچه پرو باشی که بری جلو و اخرش به هدف برسی

و یادت باشه تو کافی هستی برای زندگیت 

این افکاری هم که میگن کمی رو بزار عبور کنن و جدی نگیر

عزیزم افتادن یه درس ک شکست نیست.استخدام نشدن شکست بزرگ نیست حتما خداوند بهتر از این رو برات خواسته.ی ...

افتادن یه درس در حالی ک با هزار ذوق وارد مقطع ارشد شدی با یه روح اسیب دیده درحالی ک مقصر نبودی تو این افتادن

چون دیدکاهت اشتباهه فکر میکنی زندگی یعنی همیشه برنده باشی اصلا قشنگی زندگی همین بالا و پاییناشه ا ...

خجالت میکشم جلو مامانم بابت این شکستا

انشاالله خوب بشی من که بعد ده سال خوب نشدم از اون ادمامتنفرم از یاد اورش از خاطره هاش ،هر ادمی که به ...

منم الان همین طورم

افتادن یه درس در حالی ک با هزار ذوق وارد مقطع ارشد شدی با یه روح اسیب دیده درحالی ک مقصر نبودی تو ای ...

جای خواهر بزرگت این حرفا رو بهت میزنم.اینقدر ضعیف نباش .شاید خدا تو رو تحت فشارهایی قرار بده که بخواد ازت الماس بسازه

جای خواهر بزرگت این حرفا رو بهت میزنم.اینقدر ضعیف نباش .شاید خدا تو رو تحت فشارهایی قرار بده که بخوا ...

بخدا سعی میکنم قوی باشم ولی همش با خودم میگم یکی ک نمرش بالا شده من چی ازش کم دارم ک افتادم در حالی ک منم درسخون بودم

بخدا سعی میکنم قوی باشم ولی همش با خودم میگم یکی ک نمرش بالا شده من چی ازش کم دارم ک افتادم در حالی ...

من خودم با دوتا بچه شوهرم ورشکست شد.خونه پدر شوهرمم بخاطر وام ما مصادره شد.ما رفتیم یه اتاق گرفتیم {یه اتاق گرفتیم}من و شوهرم غذا نمیخوردیم تا بچه هامون بخورن لباسهای کهنه خواهرمو میپوشیدم ..هیچ وقت غر نزدم همیشه با شوهرم بودم

اگه تو جای من بودی حتما حتما حتما خودتو کشته بودی

این حرف مربوط به 5 سال پیشه الان شوهرم ماهی بالای 200میلیون درامد داره

همیشه میگم ازمایش خدا بود

من خودم با دوتا بچه شوهرم ورشکست شد.خونه پدر شوهرمم بخاطر وام ما مصادره شد.ما رفتیم یه اتاق گرفتیم { ...

منم اوضاعم خوب بود تا اینن ک یه شکست عاطفی خیلی بد خوردم پنج ماه پیش کلی اذیت شدمم پاشدم سرپا شروع ب درس خوندن کردم و درسمو افتادم خیلی حس بدیعه وقتی میبینم حتی دوستم خوشحال میشع از شکست من ینی اینا امتحان خداس؟