2777
2789
عنوان

خانومای خوشگل سوال در مورد رژیم

259 بازدید | 22 پست

چطور تا عید اراده کنم حداقل یکم از اضافه وزنمو کم کنم..

فروردین عروسیمه

و منم اضافه وزن زیاد دارم از طرفی اراده رژیم ندارم

خیلیییییی گرسنه میشم یهو غذا میخورم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی تا ۸ کیلو کم کنی  فقط باید کم و سالم غذا بخوری من خودم به این روش ده کیلو کم کردم

چطوری عزیزم

میشه بیشتر توضیح بدی

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
به لباسای خوشگل فکر کن

هرکار میکنم

اخر رژیممو میشکنم

شما چه رژیمی گرفتی؟

باید یک هفته سختی گرسنگی تحمل کنی  کالری شماری کنی تا فروردین راحت۸تا کم می‌کنی همه چی بطور کم ...

عزیزم نمیدونم چند کالری باید مصرف کنم

برنامه مانکن رو هم دارم

گلم بابت امضات حمد خوندم انشالله همیشه سلامت باشی💗

الان که همه رژیمها پر از مرغ و گوشت و استیکه، یکم سالادیم قبلش میزنی، صبحا هم سفیده تخم مرغ، رژیم ازین خوشمزه تر؟ فقط قند مصنوعی رو حذف کن که مانع اصلی کاهش وزنته، بعد هی لاغر میشی حالا برای لباس عروسم خوب نیس خیلی لاغر بشی انشالله مبارکت باشه

الان که همه رژیمها پر از مرغ و گوشت و استیکه، یکم سالادیم قبلش میزنی، صبحا هم سفیده تخم مرغ، رژیم از ...

مرسی مهربون

خونت رو پرکن از خوراکیهای سالم میوه جات و سبزیجات و شیر و..... میان وعده هاتو زیاد کن قبل غذا یه بشقاب سالاد بخور چون سبزیجات کالری خیلی ناچیزی داره ولی آدمو سیر نگه میداره رفت و آمدت رو کم کن چون خیلی روی اضافه وزن تاثیر میذاره.از روزی یک ربع شروع کن ورزش کن ورزشای هوازی و رقص و پیاده روی آروم آروم ساعتش رو بیشتر کن و کم کم ورزشای قدرتی رو هم بهش اضافه کن میتونی از توی گوگل هم برنامه ی ورزشی دانلود کنی واز روش انجام بدی 

حسبی الله......
خونت رو پرکن از خوراکیهای سالم میوه جات و سبزیجات و شیر و..... میان وعده هاتو زیاد کن قبل غذا یه بشق ...

مرسی عزیزم