2777
2789

اتاق مون 4 تخته هست. یکیشون یه زن 38 سالش. آنقدر بیشعوره کلی صدا در میاره. دو روز کلاس ندارم میخوام بخوابم آنقدر صدا میکنه بیدار میشم. اومدم بسته ی نوار بهداشتی رو بالای سر من باز میکنه 🤬زنیکه ی روانی با سن خر پیرت برگرد شهرت. آنقدر حالم بده. یکی دیگشون هم خیلی صدا میکنه فقط یکیشون خیلی آروم میره. این زنه اصن اذیت کنندس کاراش توروخدا توروخدا دعا کنید زودتر از اینجا بره. هر جور شده به هر نحوی شده فقط بره که بره. تختش خالی بمونه راحت شیم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوابگاه دانشجویی بگیر. خیلی از خوابگاه ها هستن فقط به دانشجو میدن. پانسوم های قاطی پاطی جو مناسبی برا شپا هم ندارن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

عزیزم به سن کسی توهین نکن فکر نکنم خودتم۱۹سالت باشه با این اوصاف! ولی اینکه انقد بد رفتار میکنه کاملا حق داری عصبی بشی من خودم سالها تو خابگاه بودم حتی لامپو روشن نمیکردم هم اتاقیام بیدار نشن راه حلش اینه بری تذکر بدی بهش بگو خابگاه اسمش رو خودشه محل استراحت و خواب لطفا رعایت کن دیدی گوش نداد مستقیم میری پیش مسئول خوابگاتون درستش میکنن نگران نباش