2777
2789

سلام خوش اومدین چله سوره حشر خیلی حاجت میده

تعداد آیات هم زیاد نیست تو این سوره اسامی اعظم خداوند هست برای حاجت روایی واقعا عالیه

دعای دسته جمعی زودتر مستجاب میشه اگه حاجت دارید شرکت کنید اسمتون رو تا لیست تکمیل نشده تو تاپیک زیر اعلام کنید .الهی حاجتتون روا

چله ما از شنبه ۲۰ آذر شروع میشه .

۴۱ روز پشت سر هم باید هر شخص روزی یکبار سوره مبارکه حشر رو بخونه و هر روز برای سلامتی و ظهور امام زمان و حاجات دوستان و مخصوصا روزی که نوبت هر فردی هست دعا میکنیم .

باید ۴۱ نفر باشیم .هر کسی که میتونه مداوم تا ۴۱ روز بخونه لطفا اسم خودش رو بگه تا تو لیست بگذاریم.

هر روز هم از اذان صبح تا ۱۲ شب فرصت هست که سوره رو تلاوت کنیم .

من هستم🙋🏽♀️🙋🏽♀️🙋🏽♀️

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هستم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

عزیزم من مال امروز رو خوندم🙏🏽

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

شنبه هفته بعد شروع میشه عزیزم. لطفا تاپیک رو ذخیره کن و توضیحات رو که اول نوشتم بخون

چشمممم

سلام عزیزم اسم منم بنویس (بلوبری)

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

سلام گلم اسم منم بنویس 🙏

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞