مم شوهرم دیر از سر کار میاد ۹و نیم خونه هست بچه ها تا ۱۲ بیدارن بعد میخوابن صبح ساعت ۶ و نیم بیدارشون میکنم برن مدرسه دیگه نمیخوابن تا ۱۲ شب کار هر روزشون هست
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
من قانون براشون گذاشتم باید ۹/۳۰ بخابن گفتم مدیر تاکید کرده بچه های که نخابن جریمه میشن چون سر کلاس خابن ولی ظهر هم نمیزارم بخابن دخترم که کلاس اوله بعضی موقع ۸ یا ۸/۳۰ خودش خابش میبره
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
بچههای منم همینن خیلی دوست دارم منظم بشه سیستم خوابشون صبح تو بیدار کردنشون مکافات دارم میخوام با دک ...
اگه دکتر راه کاری گفت لطفا به منم بگو
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
من همیشه برای خواب بچه ها همه چیز رو خاموش میکنم تلویزیون برقا .سر و صدا خاموش گاهی خودمونم میریم تو رختخواب .بچه ها که خوابیدن بلند میشدم کارام رو میکردم البته زمانی که کوچیک بودن الان که بزرگ شدن
من قانون براشون گذاشتم باید ۹/۳۰ بخابن گفتم مدیر تاکید کرده بچه های که نخابن جریمه میشن چون سر کلاس ...
چه خوب پسرهای من الا باشگاه و کلاس ورزشی و کلاسهای فوق برنامه هم میرن خواب ظهر هم ندارند صبح هم ساعت ۶ بیدار میشن هر شب بلا استثنا اعت ۱۲ الی دوازده و نیم اونم با دعوا میخوابن