2777
2789
عنوان

خانومای خوشگل سوال در مورد رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 22 پست
من از ۸۰رسیدم ۶۰هنوزم رژیمم.حذف ناهار و نوشابه و چیزای مضر.شش ماه بعد سومین زایمانم شروع کردم حدودا ...

چه عالی عزیزم

فقط با حذف نهار گرسنه نمیشی؟

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رژیم فستینگ انجام بده قشنگ رو فرم میارت 

شب ساعت ۸ شام میخوری سبک بدون کربوهیدرات فقط کلی پروتئین مصرف میکنی تا فردا صبح ساعت ۱۰ هیچ نوع کالری نباید مصرف کنی فقط مایعات بدون قشنگ و شکر و کالری مثل دمنوش و آب 

رژیم فستینگ انجام بده قشنگ رو فرم میارت  شب ساعت ۸ شام میخوری سبک بدون کربوهیدرات فقط کلی پروت ...

اها

بعد ورزش چی

چقدر میتونم کم کنم میانگین؟

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
اها بعد ورزش چی چقدر میتونم کم کنم میانگین؟

ببین ورزش کن ساعت ۱۰ صبحونه بخور مثل اوتمیل بعد دوساعت ورزش کن اگ میتونی باشگاه برو نتیجه عالی میگیری تو فستینگ هفته ای حداقل ۷۰۰ تا ۱ کیلو کم میکنی من اینجوریم استب وزنی میکنم میرم تو فست 

ببین ورزش کن ساعت ۱۰ صبحونه بخور مثل اوتمیل بعد دوساعت ورزش کن اگ میتونی باشگاه برو نتیجه عالی میگیر ...

مرسی گلم