2777
2789
عنوان

قراره بریم با مادرشوهرم زندگی کنیم

29859 بازدید | 481 پست

فقط ازتون راهنمایی میخوام،چون واقعا تصمیم دست من نیست که نرم باهاشون،وگرنه منم دوست ندارم این کار رو

ببینید من الان مستاجرم،شوهرم شغل خودشو داره و خداروشکر درامدش خوبه،اما بازم سخته برامون زندگی،مادرشوهرم میگه هم شما هم برادرشوهرم اینا بیاید تو مغازه ما کار کنید،هم اینکه تو ی ساختمان زندگی کنیم(ساختمان مال خودشون نیست،اجاره باید بکنیم)

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد‌‌..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو جای دیگا اجاره کن حتی شده ۲ تا خونه اونورتر

عزیزم من که گفتم دست من نیست

حالا خونه رو بیخیال،کار شریکی خوبه؟

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد‌‌..

شما ک میخواین اجاره بدین دیگ چ کاریه بری پیش مادرشوهر 

همین جا بمونید میگی درآمد همسرتم ک خوبه پس چیه

چرا میخوای بری 

دنبال دعوا و دردسری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وقتی باید اجاره کنید خب جای دیگه اجاره کنید

سعی کن شوهرت کار خودشو از دست نده

بگو مغازه همیشه هست

این کار خودت رو از دست نده

این شراکت ها همیشه با کلی حرف و حدیث  و دلخوری همراهه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

اگه خوبید با هم برو 

مشکل که داریم،شوهرم اصلا خونه نمیاد،مدام پیش اوناست و اینکه مادرشوهرم چیزی نمیگه اما متوجه میشم وقتی شوهرم چیزی میخره برام بدش میاد

وقتی ساختمان مال خودشون نیست پس چرا باهم زندگی کنید .اجازه هم بدید 

تحت کنترل بزرگترا باشند شاید ...دیگه برای امروز قلبم کشش این حجم از ندونم کاری خانم ها ودخترا رو نداره بس که تو تاپیکا عدم ارزش ب خود موج میزنه 

بخدامشکل مالی خیلی بهترازمشکلات دیگست،اگرواقعااونقدری شرایط سخت نیست تجدیدنظرکنیدارامش زندگیتونوحفظ‌کنید،نه شریک خوبه نه نزدیکی زیادبه خانواده هافرقی هم نداره خانواده ی خودت باشن یاهمسرت