2777
2789
عنوان

قراره بریم با مادرشوهرم زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 29859 بازدید | 481 پست
شما ک میخواین اجاره بدین دیگ چ کاریه بری پیش مادرشوهر  همین جا بمونید میگی درآمد همسرتم ک خوبه ...

عزیزدلم،من که اول تاپیک گفتم دست من نیست که من بگم نریم

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد‌‌..

نه کار شریکی با خانواده شوهر خوبه 

نه یه جا نشینی باهاشون حتی توی یه کوچه 

بهترین ادما هم باشن بازم نه ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من که گفتم دست من نیست حالا خونه رو بیخیال،کار شریکی خوبه؟

وقتی دست شما نیس قطعا نظر ما هم مشکلی رو حل نمیکنه 

کار شراکتی اگه واقعا خانوادش خوب باشند و دستگیر بچه ها باشن بله خوبه 

ولی اگه بخان فقط بیگاری بکشن و تهش سرک بکن تو زندگی تون و حساب کتاب هر چی می‌خرید رو داشته باشن چون بالاخره پول اونا هم هست جرات نمیکنی یه طلا اضافه کنی فک کنن شما پول اضافه برمیدارید از مغازه 

همسرم دوبار با خانوادس شریک شد هر دوبار ضرر کردیم و اونا سود 

تحت کنترل بزرگترا باشند شاید ...دیگه برای امروز قلبم کشش این حجم از ندونم کاری خانم ها ودخترا رو ندا ...

بله متاسفانه تحت کنترلشون هستیم،حتی از منو شوهرم و جاریم‌و...نظر هم نپرسید،تصمیم خودشو گرفته و به ما اعلام کرد

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد‌‌..
مشکل که داریم،شوهرم اصلا خونه نمیاد،مدام پیش اوناست و اینکه مادرشوهرم چیزی نمیگه اما متوجه میشم وقتی ...

😐واقعا نمی‌فهمم چرا زن میگیرن چرا هنوز ور دل ننشونن چرا زنشون خونه تنهاس !

💗

چرادست شمانباشه عزیزم؟توی این زندگی شماهم همون اندازه که همسرت حق داره حق داری که انتخاب کنی کجازندگی کنی،مظلوم بشی همه بهت ظلم میکنن

پس دست کیه.زنو شوهر باهم زندگی میکنید. صاف نشین برات تصميم بگیره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

استارتر فکر کنم سنت خیلی کمه تجربه نداری

۱۹سالمه

دقیقا خب شما بگید چیکار کنم؟

پس دست کیه.زنو شوهر باهم زندگی میکنید. صاف نشین برات تصميم بگیره

خب پس چی بگم

مشکل که داریم،شوهرم اصلا خونه نمیاد،مدام پیش اوناست و اینکه مادرشوهرم چیزی نمیگه اما متوجه میشم وقتی ...

شما خونه تنهایی وشوهرت نمیاد؟اونجا بری یه روز خوش نداری مطمئن باش ما که ۱۵۰کیلومتر فاصله داریم تلفنی زهرشو میریزه و پول تیغ میزنه که به من و بچم چیزی نخره ،خدا ادم پست فطرت رو لعنت کنه به روز سیاه بنشونه

چرادست شمانباشه عزیزم؟توی این زندگی شماهم همون اندازه که همسرت حق داره حق داری که انتخاب کنی کجازندگ ...

عزیزم شوهرم کار خودشو میکنه،من هرچی بگم،قبلا بهش گفتم،گفت من مطیع خانوادمم نمیخوای جدا شو

بله متاسفانه تحت کنترلشون هستیم،حتی از منو شوهرم و جاریم‌و...نظر هم نپرسید،تصمیم خودشو گرفته و به ما ...

کی تصمیم خودشو گرفته ؟ پدر شوهرت ؟

خب بگیره 

داری میگی تصمیم خودشو گرفته نه تصمیم شمارو 

یه همسرت بگو نه من نمیخام کار شراکتی و زندگی مشترک رو 

مگه شما ازدواج کردید که هر چی اونا گفتن بگید چشم؟

پس خودتون چی 

بچه نیستید که ‌.پدر مادر شما هم هر تصمیمی برای زندگی شما بگیرن همسرت اطاعت می‌کنه ؟!