2777
2789
عنوان

کی درمورد شکایت فتا اطلاع داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 59 پست
والا من شکایت کردم ..یک میلیون وپانصد متاسفانه تو دیوار از من کلاه برداشتند..یک ماه تو پلیس فتا وقت ...

همین نباید میدادین؟ همینننن؟ خدای مننننن همه اون پولی که برا شکایت دادید چی؟ شاکی دیگه ای هم داشت؟

اصلا خیلی عجیب بود، نمیدونستید برای اون شخص غیر از شما شاکی دیگه ای هم بوده یا نه؟

آره عزیزم شاکی هم داشت

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم از دیوار شکایت میکردم. به هرحال اون واسطه است و امنیت رو باید برقرار کنه ببین الان از طریق ...

عزیزم خب دیوار هم پرداخت امن داره

ایشون خودشون کارت ب کارت رو انتخاب کردن

وقتی داری مکالمه می‌کنی با فروشنده اون پایین مینویسه از پرداخت امن استفاده کنید.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

😂۱۳۰میلیون ما رو خوردن یه آبم روش البته نه دیوار  بعدم الان زنه رو انداختن زندان دوسه ساله کل ...

خب باز خوبه انداختن زندان

یعنی پولتونو ندادن؟ فکنم زنه گفته ندارم بندازین زندان :/

وا بسم الله همینطور الکی ولش کردن یعنی؟ برگام

من خودمم مات موندم وقتی میدید هر بار زنگ میزنن فوری میرم و در هفته ۲،۳ بار اونجا بودم ، بعد برگشت گفت خواهر مختومه کن شهر ب شهره پیگیریش سخته:/

خب باز خوبه انداختن زندان یعنی پولتونو ندادن؟ فکنم زنه گفته ندارم بندازین زندان :/

ببین یه باند بزرگ کلاهبرداری بودن راحت می‌تونستن گیرشون بندازن منتهی ما از زنه چک داشتیم سه ساله زندانه به حال ما چه کم و زیاد میکنه

من خودمم مات موندم وقتی میدید هر بار زنگ میزنن فوری میرم و در هفته ۲،۳ بار اونجا بودم ، بعد برگشت گف ...

پس اونهمه وقت و پولت چی؟ میگفتی مختومه نکنم چی میشه؟ ببین اینا گفتن که کار خودشونو راحت کنن تو باید میگفتی نمیکنم

پس اونهمه وقت و پولت چی؟ میگفتی مختومه نکنم چی میشه؟ ببین اینا گفتن که کار خودشونو راحت کنن تو باید ...

مختومه نکردم عزیزم.

ولی دیگه هر سری رفتم گفتن در حال پیگیریه. همین!