2777
2789
عنوان

کی درمورد شکایت فتا اطلاع داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 59 پست

کلا پلیس فتا  برای مسائل که حیثیتی باشه مثل پخش کردن عکس های،شخصی وسایر این گونه مسائل به شدت پیگیر هستند ولی برای سایت دیوار که داخلش به همه ی کاربران هشدار داده بیعانه نزنید ویا بیعانه از طریق خود نرم افزار دیوار بزنید  پیگیر نیست چون قبلش سایت دیوار خودش هشدار داده  ومن باید حواسم رو جمع میکردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا پلیس فتا  برای مسائل که حیثیتی باشه مثل پخش کردن عکس های،شخصی وسایر این گونه مسائل به شدت پ ...

خب خاک به سر من حالا من گول خوردم روزانه هزارنفر اینظورین یعنی همشون هیچی به هیچی

خب خاک به سر من حالا من گول خوردم روزانه هزارنفر اینظورین یعنی همشون هیچی به هیچی

خاک  به سر من که  یک میلیون وپانصد زدم ..بله مگر اینکه پارتی داشته باشی و مبلغ خیلی بالا وسنگین باشه واگر نه از شکایت کردنت پشیمون میشی .

گل تو سرت ولی کاریه که شده دیگه

بنظرم اگه پیگیری نکردن از مرجع بالادستیشون اقدام کنین یا شکایت فتا رو به اونا بکنین

خاک  به سر من که  یک میلیون وپانصد زدم ..بله مگر اینکه پارتی داشته باشی و مبلغ خیلی بالا و ...

خدانکنه دور از جونت اشکال نداره فدا سرت ازین به بعد پوستمونم بکنن باید پیش پیش پول نزنیم...

گل تو سرت ولی کاریه که شده دیگه بنظرم اگه پیگیری نکردن از مرجع بالادستیشون اقدام کنین یا شکایت فتا ...

قربونت برم عزیزدل

فککککنم دیدم میگن باید بری دادسرا قشنگگگ مستقیم پیگیری میکنن

خدای من به همین اسونی؟ 

از اینم آسونتر

زن آقا دزده یه جوری میاد خونه و میره انگار ماها دزدیم لامپ جلو در خونش روشن میکنه یعنی ما خونه هستیم انقدر دزدهارو پررو کردن

مملکتی که از بالا دزد باشه دیگه پایینیا هم یاد میگیرن و عین تخم مرغ دزد که آخرش شتر دزد میشه میخان پله های ترقی رو طی کنن

از اینم آسونتر زن آقا دزده یه جوری میاد خونه و میره انگار ماها دزدیم لامپ جلو در خونش روشن میکنه یع ...

افرین میخواستم همینی که گفتیو بگم 

کلا وقتی بالاییا دزد باشن خب خونشون رو اینام میچکه دیگه ملت تو بطنشون داره دزدی ریشه میکنه...

الان چه مدت ازش گذشته؟ درحال پیگیری الکی میگن چون برا طرف مقابل پیام میره که شما باید نهایتا تا بیست ...

همینطوره عزیزم. دقیقا ، خودم ابلاغیه ها رو‌ چک کردم و اردیبهشت گذشته ابلاغیه اومد ک مختومه شده.

هست تو تاپیکام

بیش از یکسال میگذره از این قضیه

شکایت اولیه اواخر دی بود

و تا اسفند پیگیرش بودم

دیگه بیخیالش شدم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹