2777
2789
عنوان

دوستانی که باشگاه میرن جواب بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 42 پست
وا اصلا امکان نداره  هیچ جایی و ندیدم اینطوری باشه یعنی هیشکی هم شکایتی نداشته که بفهمن و باها ...

میگم اسی کلا تاپیکاش یه مشکلی دارن.  بیا بریم براش گزارش بزنیم.  حس میکنم تو مغزش پر فانتزیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا اصلا امکان نداره  هیچ جایی و ندیدم اینطوری باشه یعنی هیشکی هم شکایتی نداشته که بفهمن و باها ...

اره منم تعجب کردم ،با خانم های قدیمی باشگاه خیلی بگو بخند داشتن

والا باشگاه مختلط هم هست اما غیرقانونی 

اما اگه بحث قانونی باشه هیچ مردی تو تایم خانما حق نداره وارد باشگاه باشه حالا هر سمتی که داره

باشگاه چیه که دیگه رئیس داشته باشه. معمولا مالک برای شیفت خانما یه مدیر میذاره

مگه میشه؟یه نفر مذهبی بره گزارش بده میان باشگاه رو پلمپ میکنن!

ربطی به مذهب نداره این نرد مثل حییونه که میاد جشم چرونی هر زن ازاده ای گزارش میده

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   

رئیس باشگاه اگه مرده گزارش بدین خب

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!