2777
2789
آها اونوقت میگن زن پنجاه سال بچه دار شه میگید اشکال ندارد عزیزم به من چه به تو چه 

ایشون راجب مرد پنجاه ساله سوال کرد منم یهو یه پدر پنجاه ساله اومد تو ذهنم و حسم رو گفتم 

شما هم آروم باش😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد یهو ناراحت شدم برای بچه ای که وقت بدنیا اومدن پدرش بالای ۵۰ سال بوده😩 بنظرم خیلی به اون بچه در ...

من بر عکسشو دیدم. چون اون بچه به دنیا اومده که پدر و مادر پخته تر بود و از نظر مالی وضعشون بهتر بوده و کمتر گیر بودن روی بچه، بچه ها بهشون بیشتر خوش گذشته. صرفا دو طرفه است. هم بدی داره و هم خوبی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دلت نگیره شوهر من با باباش ۵۲سال اختلاف سنی داشتن ازش پرسیدم این اختلاف سنی اذیتت نمیکنه گفت نه هیچو ...

آروم باش عزیزم

من طبق آسیب هایی که تو دیگران دیدم گفتم

کاش می‌شد که کمتر این چیزا پیش بیاد 

تو رو خدا برا سلامتی مادرم نفری 7 تا حمد شفا بخونید و دعا کنید براش 😭💔

یکشنبه نوبت کولونوسکوپی داره دعا کنید مریضی بدی نباشه و زود زود خوب بشه مادر تمام زندگی من و خانواده امه 😭💔

هر کی خوند لایک کنه رفتم حرم حضرت معصومه (س) به نیابت و حاجت روایی همگی زیارتنامه و 2 رکعت نماز میخونم 💔🥺

اره اخه دور و وری هام میگن مادر بالای 35 سال و بابای بالا 40 سال بچه هاشون خوب نمیشه و بهترین سن باو ...

این حرف به نظرم مال قدیم بود که تغذیه شون مثل حالا نبود و امکانات پزشکی کم. الان شاید زیاد درست نباشه. به نظرم پختگی و تجربه و صبوری پدر و مادر خیلی روی بچه ها تاثیر داره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خوب اخه پدری که مثلا ۵۵ سالشه بچش تازه بدنیا میاد  به فرض میگیریم دختره  دختره تو ۲۰ سال ...

نه بابا....اون ماله قدیم بود...بچه های جدید همه می خوان برن خارج و مستقل شن...پدر و مادرهایی که دیر بچه دار میشن توقع از بچه هاشون ندارن که جمعشون کنند چون می دونند بچه هاشون باید برن دنبال ارزوها  و آمال خودشون و اونا را به همون مسیر هدایت می کننند...

دلت نگیره شوهر من با باباش ۵۲سال اختلاف سنی داشتن ازش پرسیدم این اختلاف سنی اذیتت نمیکنه گفت نه هیچو ...

👌👌