2777
2789
عنوان

وای یه پسر تو پارک دانشگاه‌مون هست

173 بازدید | 16 پست

زگیل تناسلی ازش میباره، قشنگ معلومه ایدز و سوزاک داره درست از سرم بر نمیدارهههه

هر روز که از اونجا رد میشم میگه ببخشید میتونم وقتتون و بگیرم؟ ببخشید من از شما خوشم اومده و...

هر روزززز

هر روزز

چقدر یه آدم میتونه بدبخت و علاف باشه

از کجاش معلومه این بیماری ها؟؟

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای😂چطور مگه

ب حراست بگو

پارک دانشگاه منظورت داخل دانشگاهه؟ یبار ب پلیس بزنگ اگر بیرونا

ه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

وای😂چطور مگهب حراست بگوپارک دانشگاه منظورت داخل دانشگاهه؟ یبار ب پلیس بزنگ اگر بیروناه

یه پارک خیلی بزرگ کنار دانشگاه داریم

اتفاقا دیروز مزاحم شد باز با خودم گفتم اگه یهبار دیگه زر زد به پلیس زنگ میزنم

یه پارک خیلی بزرگ کنار دانشگاه داریماتفاقا دیروز مزاحم شد باز با خودم گفتم اگه یهبار دیگه زر زد به پ ...

یکبار بیان اونجا گشت بزنن گورشو گم میکنه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

مگه به قیافست؟!!

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

شما از کجا اینارو فهمیدی؟چه راحت به بقیه تهمت میزنید

حتی از چنین آدمی هم دارید دفاع میکنید!

صد در صد داره

کسی که کار و زندگیش تو یه پارک میگذره و با هر مادهای که از اونجا رد میشه همین رفتار و داره از این بیماریها بدترهاش رو داره

حتی از چنین آدمی هم دارید دفاع میکنید!صد در صد دارهکسی که کار و زندگیش تو یه پارک میگذره و با هر ماد ...

من الان دفاع کردم؟

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...