2777
2789
این مسائل نیاز به دانش پزشکی تخصصی داره و فاکتورهای متعددی همچون وراثتی اکتسابی   و محیطی بر ...

عزیز دلم 

شما تو یه محیط با کاربرایی که با سطح سواد متفاوت هستن نظر سنجی کردید و پرسیدید که باروری سن بالا چه مشکلاتی داره 

من به عنوان یه کاربر به شما گفتم بالارفتن سن ریسک ابتلا به بیماری های مادرزادی رو بالا میبره و مادر و جنین رو در معرض خطر قرار میده .کسی که توقع مشاوره تخصصی داره قطعا از سوالش رو از متخصص اون مسئله میپرسه .

عامل سن هم یه عامل شبیه بقیه عوامله،یه جریان کلی وجود داره که هرچند مثال نقض در موردش وجود داره اما کلیتش رو همه مراکز علمی قبول دارن

شما دفعه بعد خواستید تاپیک بزنید لطفا درج کنید که افراد موافق با شما کامنت بذارن که وقتتون گرفته نشه و با مصمم تر فکری که دارید رو عملی کنید. 

اینکه بالارفتن سن برای بارداری مضره همونقدر بدیهی هست که ۲×۲ میشه ۴ 

اگه یه نفر با تحصیلات غیرمرتبط به شما بگه دو دوتا میشه چهارتا شما میگید تحصیلات مرتبط نداری؟طبیعتا نه،مسئله اظهر من الشمس هست.این مسئله هم مشابه همون عملیات ریاضیه 

یعنی کسی هست ادعا کنه که بالارفتن سن به فرایند بارداری ارتباطی نداره؟

الان برای اینکه بحث جمع بندی بشه من به شما توصیه میکنم به عنوان یه تحقیق ساده و در حد پنج دقیقه سرچ کنید که با افزایش سن چه تغییری در تخمک و اسپرم به وجود میاد:) 

من فکر میکنم از اینجا به بعد بحث فرسایشی میشه و شما دلتون میخواد با جریان علم لجبازی کنید بنابراین ضمن اینکه ارزوی تولد فرزند سالم و صالح رو براتون دارم از اینجا به بعد هرچی شما بگید قبوله،حتی اگه بگید زمین تخته:)

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

عزیز دلم  شما تو یه محیط با کاربرایی که با سطح سواد متفاوت هستن نظر سنجی کردید و پرسیدید که با ...

دکتر چقدر چیز نوشتی؟!! خوب دکترم نیستی..حداقل پزشک متخصص بودی یک چیزی...من تاپیک زدم و دوستان اومدن نمونه های موفقشون را ذکر کردن...حالا شما میخوای بگی موفق نمیشه باشه خودتون را ناراحت نکنین همون که شما میگین ...من هم زوج های جوان با فرزندان کم  هوش و نا زیبا و ناسالم دیدم هم هم زوج های سن بالا با فرزندان زیبا و باهوش و سالم...برای داشتن یک فرزند سالم و باهوش غیر از ژنتیک خوب باید خیلی چیزها و مسائل پزشکی را رعایت کنی چه در سن کم باشی و چه در سن بالا و البته صدرصد هر چیزی که خدا برای طرف قسمت و روزی کرده و در نظر گرفته همون میشه و اصل تولد هر نوزاد با هر شکل و هوش و توانایی هم خواست خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر چقدر چیز نوشتی؟!! خوب دکترم نیستی..حداقل پزشک متخصص بودی یک چیزی...من تاپیک زدم و دوستان اومدن ...

گفتم که عزیزم 

شما حرف قبلی و بعدیتون هم درسته :) 

اگه لازم میدونید یه روز باهم بریم دفترخونه من یه سند امضا کنم که تمای حرف های شما رو تا ۱۰ سال اینده قبول دارم.

خوبه بزرگوار؟

اینطور اروم میشید؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

گفتم که عزیزم  شما حرف قبلی و بعدیتون هم درسته :)  اگه لازم میدونید یه روز باهم بریم دفت ...

عزیزم من هرچی می نویسم شما میان یک صفحه توضیحات می نویسین که من حوصله نمی کنم اصلا بخونم....شما همین طور کامنت میزارین منم مجبورم جواب بدم...من نمونه های موفق را پرسیدم نمونه های ناموفق را نپرسیدم که...نمونه های ناموفق و ناسالم در همه نوع سن و تیپیکالی وجود داره

عزیزم من هرچی می نویسم شما میان یک صفحه توضیحات می نویسین که من حوصله نمی کنم اصلا بخونم....شما همین ...

بله 

عبارت «من حوصله نمیکنم بخونم» همه چیز رو روشن کرد:) 

حق با شماست 

نوزاد و کودک هایی که از پدر و مادر در سن بالا متولد میشن باهوش،موفق و ثروتمند هستن :)

عزیزم من هرچی می نویسم شما میان یک صفحه توضیحات می نویسین که من حوصله نمی کنم اصلا بخونم....شما همین ...

عزیزم دیگه چیکار کنم اینقدر فرصت ندارم که هر  مطلبی که دیگران می نویسن را بخونم اونم در حدود 20 خط!!!! اونم  بدون دانش تخصصی و با اطلاعات کوچه بازاری!

نه هر پدر و مادری، پدر و مادر سالم و باهوش و زیبا که به دلایلی دیر ازدواج کردن و اگر زیر نظر دکتر باشند که تحت کنترل باردار شن و دوران بارداریشون را بگذرونن و زایمان کنن... و خوب مسلما اگر پدر و مادری باسواد و موفق و ثروتمند باشند بچه هاشونم موفق و ثروتمند میشند     ...

بله  عبارت «من حوصله نمیکنم بخونم» همه چیز رو روشن کرد:)  حق با شماست  نوزاد و کود ...

عزیزم دیگه چیکار کنم اینقدر فرصت ندارم که هر  مطلبی که دیگران می نویسن را بخونم اونم در حدود 20 خط!!!! اونم  بدون دانش تخصصی و با اطلاعات کوچه بازاری!

نه هر پدر و مادری، پدر و مادر سالم و باهوش و زیبا که به دلایلی دیر ازدواج کردن و اگر زیر نظر دکتر باشند که تحت کنترل باردار شن و دوران بارداریشون را بگذرونن و زایمان کنن... و خوب مسلما اگر پدر و مادری باسواد و موفق و ثروتمند باشند بچه هاشونم موفق و ثروتمند میشند     ...

عزیزم دیگه چیکار کنم اینقدر فرصت ندارم که هر  مطلبی که دیگران می نویسن را بخونم اونم در حدود 20 ...

عزیزم اطلاعات پایه که محیط اکادمیک نمی خواد😂 

ولی خب باشه عزیزم 

همه صحبت های شما درسته 

حتی صحبت های فرزند آینده شما که ان شاءالله باهوش و ثروتمنده هم درسته ... .

عزیزم اطلاعات پایه که محیط اکادمیک نمی خواد😂  ولی خب باشه عزیزم  همه صحبت های شما درسته ...

بله عزیزم محیط اکادمیک و تحصیلات علمی چیه!!! به لطف اینترنت همه ما یک پا دکتریم فقط یک کم سواد خوندن و نوشتن می خواد و کمی هم ذهن خلاق که همه را بهم ببافیم و بعد هم نتیجه گیری کنیم     

عزیزم این فقط یک نظر سنجی بود زیاد سخت نگیر ...

انشاءالله خداوند به همه فرزند سالم صالح و باهوش و زیبا بده الهی امین

برای شما هم همین طور ارزو میکنم خدا به شما هم فرزندی صالح و سالم و زیبا و باهوش بده و همچنین ثروتمند البته اگر قصد بچه دار شدن دارید

فدات عزیزم می بوسمت    

خدا یار و نگهدارت