عزیز دلم
شما تو یه محیط با کاربرایی که با سطح سواد متفاوت هستن نظر سنجی کردید و پرسیدید که باروری سن بالا چه مشکلاتی داره
من به عنوان یه کاربر به شما گفتم بالارفتن سن ریسک ابتلا به بیماری های مادرزادی رو بالا میبره و مادر و جنین رو در معرض خطر قرار میده .کسی که توقع مشاوره تخصصی داره قطعا از سوالش رو از متخصص اون مسئله میپرسه .
عامل سن هم یه عامل شبیه بقیه عوامله،یه جریان کلی وجود داره که هرچند مثال نقض در موردش وجود داره اما کلیتش رو همه مراکز علمی قبول دارن
شما دفعه بعد خواستید تاپیک بزنید لطفا درج کنید که افراد موافق با شما کامنت بذارن که وقتتون گرفته نشه و با مصمم تر فکری که دارید رو عملی کنید.
اینکه بالارفتن سن برای بارداری مضره همونقدر بدیهی هست که ۲×۲ میشه ۴
اگه یه نفر با تحصیلات غیرمرتبط به شما بگه دو دوتا میشه چهارتا شما میگید تحصیلات مرتبط نداری؟طبیعتا نه،مسئله اظهر من الشمس هست.این مسئله هم مشابه همون عملیات ریاضیه
یعنی کسی هست ادعا کنه که بالارفتن سن به فرایند بارداری ارتباطی نداره؟
الان برای اینکه بحث جمع بندی بشه من به شما توصیه میکنم به عنوان یه تحقیق ساده و در حد پنج دقیقه سرچ کنید که با افزایش سن چه تغییری در تخمک و اسپرم به وجود میاد:)
من فکر میکنم از اینجا به بعد بحث فرسایشی میشه و شما دلتون میخواد با جریان علم لجبازی کنید بنابراین ضمن اینکه ارزوی تولد فرزند سالم و صالح رو براتون دارم از اینجا به بعد هرچی شما بگید قبوله،حتی اگه بگید زمین تخته:)