2777
2789
آهان پس میشه بچه با پدر و مادر سن بالا سالم و باهوش باشه

اره عزیزم چرا نمیشه.  من هرکی میگه میگم بیا شوهر منو ببین نمونه ی عینی.  الانم نمیتونم بگم شوهرم تو شهرمون خیلی سرشناسه یکم توضیح بدم ممکنه کسی منو بشناسه وگرنه توضیح میدادم الان درچه جایگاه شغلی و موقعیت اجتماعی قرار داره.  خلاصه که از همه بهتر شده.  به قول مادرشوهرم میگفت دیگه یاد گرفته بودیم چیکار کنیم اخری رو شاهکار کردیم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آروم باش عزیزم من طبق آسیب هایی که تو دیگران دیدم گفتم کاش می‌شد که کمتر این چیزا پیش بیاد 

اخه داری بهشون عذاب وجدان میدی.  درحالیکه اتفاق خاصی نمیفته حالا شما چند نفرو دیدی صدها نفرم هستن مشکلی براشون پیش نیومده.  

اخه داری بهشون عذاب وجدان میدی.  درحالیکه اتفاق خاصی نمیفته حالا شما چند نفرو دیدی صدها نفرم هس ...

شوهر شما اوکی در اومده اطرافیانی که من دیدم آسیب دیدن متاسفانه

شما هم حقیقت ها رو گفتی

منم حقیقت هایی که دیدم گفتم

جفتمون بنا به چیزهایی که دیدیم نظر دادیم🙂🙂

نظر جفتمونم محترمه

منم🥲 تو ده سالگی به جای اینکه تفریح و شور و شوق پدر مادرشو ببینه،مشت مشت دارو خوردنشونو میبینه&nbs ...

کی تو سن شصت سالگی مشت مشت دارو میخوره چرا جو میدی آخه؟ بابای من نزدیک هفتاد سالشه هنوز یدونه قرصم خدارو شکر نمیخوره.  پدرشوهرم نود و هفت سال داشت کلا سه بار تو مدتی که عروسش بودم سرماخورد اونم دارو نمیخورد اصلا.یدونه استامینوفن چی میشد.  کسی که سن بالا بچه دار میشه اتفاقا قوه و بنیه ی بدنش خوبه به این زودی و راحتی مریض نمیشه.  

چقد یهو ناراحت شدم برای بچه ای که وقت بدنیا اومدن پدرش بالای ۵۰ سال بوده😩 بنظرم خیلی به اون بچه در ...

اره درسته

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
کی تو سن شصت سالگی مشت مشت دارو میخوره چرا جو میدی آخه؟ بابای من نزدیک هفتاد سالشه هنوز یدونه قرصم خ ...

خدا پدرتون و پدرشوهرتونو حفظ کنه 

ولی اینکه ما بخوایم بنیه یه فرد ۳۰ ساله با یه فرد ۵۰ ساله رو مقایسه کنیم خیلی خنده داره 

بعد بچه دار شدن که بنیه نمیخواد،یه رابطه جنسی و مقداری اسپرم لازم داره هرچند که تحقیقات نشوت داده با افزایش سن از کیفیت اسپرم کم میشه

بدن اقایون تو ۱۰۰ سالگی هم اسپرم میسازه 

از شما و خانوادتون دورباشه ولی من اقای سرطانی میشناسم که خانمش تو همون دوران سرطان اقا و ضعف شدید جسمی دوبار باردار شد.

اصولا تو هر حالتی میشه پدرشد،منتهی عواقبش رو باید درنظر گرفت

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خدا پدرتون و پدرشوهرتونو حفظ کنه  ولی اینکه ما بخوایم بنیه یه فرد ۳۰ ساله با یه فرد ۵۰ ساله رو ...

مشکل همین جاست دیگه...خیلی ها که حرف شما را می زنن و ادعای سالم بودن و جوون بودن دارن بچه هاشون به مراتب ناسالم تر و کم هوش تر از افراد مسن تر هستند...هر چیزی امکان داره و یک قانون کلی وجود نداره

مشکل همین جاست دیگه...خیلی ها که حرف شما را می زنن و ادعای سالم بودن و جوون بودن دارن بچه هاشون به م ...

هرچیزی امکان داره 

احتمال اینکه من با شما اشنا باشم هم وجود داره هرچند مقدارش کمه 

اما از نظر علمی جوان بودن والدین روی کیفیت و سلامت اسپرم و تخمک و بعد از اون سلامت جنین تاثیر داره 

تاثیر محیط برای فرزندی که پدر و مادرش قشر فعال جامعه هستن و فرزندی که فرضا پدر و مادر بازنشسته و مسن داره هم که دیگه اصلا قابل بحث نیست....هم من و هم شما میدونیم  به طور معمول  انسان از یه سنی به بعد از زمانش عقب می مونه.

حالا شاید شما بگید نه من فلانی رو میشناسم خیلی هم بروز رفتار میکنه درحالیکه صحبت من در مورد اکثریته

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

هرچیزی امکان داره  احتمال اینکه من با شما اشنا باشم هم وجود داره هرچند مقدارش کمه  اما ا ...

مشکل اینجاست که تعمیم به اکثریت نداره و بستگی به ژن افراد داره....مسلما یک زن و شوهر  45 ساله با هوش و با سواد بالا و ژنتیک و بدن سالم مسلما بچه های بهتری خواهند داشت و این در جوامع آماری بسیار دیده شده در مقایسه با دو زن شوهر جووان 25 ساله کم هوش با سواد کم که نحوه درست فرزند اوری و تربیت فرزند را هم بلد نیستند

مشکل اینجاست که تعمیم به اکثریت نداره و بستگی به ژن افراد داره....مسلما یک زن و شوهر  45 ساله ب ...

ما داریم اماری صحبت میکنیم

حرف ما نه درمورد زن و شوهرهای تیزهوشه نه زن و شوهر های کندذهن 

ما داریم درمورد خانواده های معمولی صحبت می کنیم 

میگیم که در خانواده ها با ضریب هوشی معمولی فرزندی که در سنین جوانی والدین به دنیا میاد احتمالا سالم تر و تیز هوش تر از فرزندی هست که در سنین بالا در همون خانواده به دنیا میاد 

بله،ممکنه فرزندی که از والدین فرضا ۴۵ ساله به دنیا میاد از خواهر یا برادرش که تو سن ۲۵ سالگی والدین به دنیا اومدن باهوش تر باشه ولی این احتمال کمه 

همه میدونن که بارداری در سنین بالا خطر دیابت بارداری،فشارخون بارداری،زایمان زودرس،تولد با وزن کم،بیماری قلبی مادرزادی،شکاف کام،اوتیسم،سندروم داون رو افزایش میده 

یعنی فرضا اگه مادر و پدری در ۲۵ سالگی احتمال داشتن فرزند با بیماری قلبی یا سندروم داون براشون ۱۰ درصد باشه 

همین والدین در ۴۵ سالگی احتمال داشتن فرزند با بیماری قلبی یا سندروم داون براشون ۳۰ درصد میشه (اعداد فرضی هستن)

ما داریم اماری صحبت میکنیم حرف ما نه درمورد زن و شوهرهای تیزهوشه نه زن و شوهر های کندذهن  ما ...

عزیزم شما دکتری چیزی هستی؟ خیلی توضیحات دادی

منظورم زوج های سالم بودن نه زوج بیمار یا دارای بیماری های زمینه ای....

نه واقعا جدی دکتری چیزی هستی؟

عزیزم شما دکتری چیزی هستی؟ خیلی توضیحات دادی منظورم زوج های سالم بودن نه زوج بیمار یا دارای بیماری ...

خیر.من پزشک نیستم ولی الان حتی ساکنین مناطق محروم هم کم و بیش میدونن که سن بالای والدین چه تاثیری بر فرزند داره.

من کاری به بیماری های زمینه ای ندارم

بیماری های زمینه ای یکی از فاکتور ها محسوب میشه اما تنها عامل خطر نیست

شما  انکار می کنید که با افزایش سن  سلامت مادر و جنین هم بیشتر در معرض خطر قرار میگیره ؟

همین الان شما عبارت سرچ کنید /عوارض بالابودن سن مادر در بارداری/انواع و اقسام مقاله ها و سایت ها بالا میاد.

واقعا نیاز به سواد تخصصی نداره و یه بخش از سواد عمومی محسوب میشه 

خیر.من پزشک نیستم ولی الان حتی ساکنین مناطق محروم هم کم و بیش میدونن که سن بالای والدین چه تاثیری بر ...

این مسائل نیاز به دانش پزشکی تخصصی داره و فاکتورهای متعددی همچون وراثتی اکتسابی  و محیطی بر سلامت مادر و  جنین تاثیر گذاره که شما از اون بی اطلاع هستین... بحث کردن در مورد این مسائل نیاز به دانش تخصصی پزشکی و غیره داره که شما ندارید...الان خیلی از بارداری ها تحت مراقبت های ویژه انجام میشن و با بارداری های زمان مادرهای قدیمی و مناطق محروم فرق می کنه...