2777
2789
چقد یهو ناراحت شدم برای بچه ای که وقت بدنیا اومدن پدرش بالای ۵۰ سال بوده😩 بنظرم خیلی به اون بچه در ...

آها اونوقت میگن زن پنجاه سال بچه دار شه میگید اشکال ندارد عزیزم به من چه به تو چه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد یهو ناراحت شدم برای بچه ای که وقت بدنیا اومدن پدرش بالای ۵۰ سال بوده😩 بنظرم خیلی به اون بچه در ...

لطفا اینقدر ته دل همه رو خالی نکنین نازایی زیاد شده  سن ازدواج بالا رفته همه اش میگن فلان بچه نیارین 

منم🥲

تو ده سالگی به جای اینکه تفریح و شور و شوق پدر مادرشو ببینه،مشت مشت دارو خوردنشونو میبینه  

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

آها اونوقت میگن زن پنجاه سال بچه دار شه میگید اشکال ندارد عزیزم به من چه به تو چه 

پدر داریم تا پدر یسری پدرارو همون ۲۰ساله هم نمیشه تحمل کرد.عمرم دست خداست

گزارش میزنی ضعفتو نشون میدی 😏
از نظر چهره و هوش بالاتر از بقیس یا پایین تر یا هم سطح؟

بالای ۵۰ رو نمیدونم ولی بالای ۴۰ سال زیاد دیدم. بچه هاشون هم خیلی زیباتر شدن و هم باهوش تر از قبلیا. حالا اون هوش نمیدونم به خاطر طرز رفتار پخته تر پدر و مادر با بچه هست یا صرفا ژنتیک 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
والا الان ۵۰ساله ها از ۲۰/۳۰ساله ها جوون ترن به خدا  یکیش مامان خودم ۴۳هست انقد جوونه که وقتی ...

خوب اخه پدری که مثلا ۵۵ سالشه بچش تازه بدنیا میاد 

به فرض میگیریم دختره 

دختره تو ۲۰ سالگیش یه پدره ۷۵ ساله داره  سخت میگذره این بچه ها خیلی آسیب میبینن چون بیشتر از اینکه به فکر خودشون و خوشگذرونی باشن باید نگران پیری پدر مادرشون باشن و غصه میخورن

خوب اخه پدری که مثلا ۵۵ سالشه بچش تازه بدنیا میاد  به فرض میگیریم دختره  دختره تو ۲۰ سال ...

اون قدیم بود بچه هاغصه پدر و مادر میخوردن. الان همه به فکر خودشونن. دیدم که میگم 🤐

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بالای ۵۰ رو نمیدونم ولی بالای ۴۰ سال زیاد دیدم. بچه هاشون هم خیلی زیباتر شدن و هم باهوش تر از قبلیا. ...

اره اخه دور و وری هام میگن مادر بالای 35 سال و بابای بالا 40 سال بچه هاشون خوب نمیشه و بهترین سن باوری بین 24 تا 28 هست و....ولی بچه های خودشون هم که توی این سن به دنیا اومدن معمولی یا زیر معمولی هم هستند

دلت نگیره شوهر من با باباش ۵۲سال اختلاف سنی داشتن ازش پرسیدم این اختلاف سنی اذیتت نمیکنه گفت نه هیچوقت به اختلاف سنیمون فکر نکردم.  

مردی که تا ۴۵سالگی شرایط ازدواجش پیش نیومده حالا ازدواج کرده دیگه حق نداره پدر بشه؟  چون سنش بالاست؟  تفکرات پوسیده رو بریزین دور دلتونم نگیره.  بقیه رو هم برای لذت بردن از زندگی شخصیشون دو دل نکنین هرکسی هرطور صلاح بدونه زندگی میکنه.  تفاوت سنیشو هم با بچش خودش تعیین میکنه نه دل گرفتن یا دل نگرفتن ما.  به بقیه عذاب وجدان ندیم با حرفامون