2777
2789
عنوان

این مسئله عادیه برای یه پسر؟

264 بازدید | 22 پست

فک کنید طرفتون واقعا خیلی عاشقتون باشه و همه چی تموم بعد یهو گیر بده که چجور خود ارض*ایی میکنی 

خیلی باهم راحتیم ولی خیلی بحث کردم باهاش ک این به خودم ربط داره. گف ما این همه کار کردیم حرف زدیم راحت بودیم چرا حس بی اعتمادی بم میدی 

گفتم همش به خودم مربوطه شاید من نخوام بگم. هی گیر میداد. منم دگ زدم ب سیم اخر. گف اوکی ببخشید عصبیت کردم 

شما بودید چ فکری میکردید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا یا معنی راحتی و درک نمیکنید یا من خیلی افکارم بسته هست 

من اگر با یکی رابطه هم داشته باشم حق ندارد باز پا بگذاره تو حریم شخصی من 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

هیچی .کنجکاوی میکنه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را