2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 74 پست
کار به رد کردن بیمه برای مادرشوهرت ندارم.اما واش قناعت نکنی و خواسته هات به زبون بیاری تا بدونه زند ...

ممنونم

نه شکر خدا کم و بیش هست و‌تهیه میکنم 

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوف چقدر دور کاش پیشم بودی واست میاوردم 

ممنونم ولی اینطوری مشکلم حل نمیشه 

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰

[QUOTE=32596199پدرش بیمه کرد اخه پدرم تک فرزند بود پدر بزرگم بچه های بدی داشت بابام میترسید خدای نکرده بعدا مل دچار مشکل بشیم8]ولی مادرشوهرمن با اینکه خودش بیمه تامین اجتماعی داشت و بازنشست شده بود برادرشوهرم ک فوت کرد یک ششم ا ...[/QUOTE]

وای چه بد!آخه پدر من بازنشسته ارتشن من دقیق یادمه اومد خونه گفت چون اتفاق مرگ پسر قبل از پدرمادر مشکلاتی برای خانواده های پرسنل ایجاد کرده این قانون جدید گذاشتن و پدرمم خوشحال بود و پدربزرگم بیمه این مدلی کرد،دقیق یادمه شاید فقط تو بیمه نیروهای مشلح اینجوریه آخه مبحث مهمی بود برای ما تو صحتش مطمئنم

حالا خواستی فردا لیست داروهای اینجا میزارم.اصفهانم.خواستی میفرستم واست

نه متشکرم نهایتش اینه ک مکمل استفاده نمیکنم‌ حل شدن مشکلم با شوهرم برام‌مهمه 

نه متشکرم نهایتش اینه ک مکمل استفاده نمیکنم‌ حل شدن مشکلم با شوهرم برام‌مهمه 

ازش توقع داشته باش

بگو دکتر گفته وزن بچه کم

باید مغزیجات بخورم.مواد مغذی

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
ازش توقع داشته باش بگو دکتر گفته وزن بچه کم باید مغزیجات بخورم.مواد مغذی

شرایطشو نداره نمیخوام بهش فشار بیاد میدونین ک الان‌ توی این زمونه مردا چقد مطلوم شدن 

دیگه‌گریه ام گرفته ازینهمه مجبور بودن 😪

نمیتونی جلوش بگیری ولی بگو یه جوری بیمش کنه که تحت تکفلش نباشه فقط بیمش کنه خدای نکرده دور از جون از ...

بیمه هم نباشن ارث میبرن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یعنی نگم و‌شوهرم هیچوقت متوجه نشه ک من و‌بچش واجبتریم؟؟ یا حداقل اینکه سعی کنه نیازهای منو‌ تامین کن ...

بیه تکمیلی میخوان کنن یا تامین اجتماعی ؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مگه چقدر کم میشه از حقوق شوهرتون

کامنتامو بخونیدمتوجه میشی اصل مشکلم‌چیه

نمیتونی جلوش بگیری ولی بگو یه جوری بیمش کنه که تحت تکفلش نباشه فقط بیمش کنه خدای نکرده دور از جون از ...

عزیز بیمه هم‌که نباشه اگه خدای نکرده زنده بود اون موقع ارث را می برد

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است