2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 74 پست
حالا خوندم  صفحه اول و فقط  من مادر شوهرم خیلی خوبه پس نمیتونم خودمو با خودت مقایسه کنم& ...

از خیلی چیزا میزنم‌ تا رعایت وضعیت مالیمونو‌کرده باشم وکرنه بخوام قرص و‌داروهای خوب بگیرم ک بیشتر میشه 

ممنون حتما امتحان میکنم سرکه سیبو

البته بعداز زایمان

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
از خیلی چیزا میزنم‌ تا رعایت وضعیت مالیمونو‌کرده باشم وکرنه بخوام قرص و‌داروهای خوب بگیرم ک بیشتر می ...

تو بارداری هم خیلی خوبه سرچ کن تو نت میگه خانمای باردار بخورند 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بارداری هم خیلی خوبه سرچ کن تو نت میگه خانمای باردار بخورند 

جدی؟؟ میترسم دخملکم زشت شه سیاه شه    بخاطر این دور و بر سرکه و‌ترشیجات نمیرم 

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
جدی؟؟ میترسم دخملکم زشت شه سیاه شه     بخاطر این دور و بر سرکه و‌ترشیجات نمیرم

آخی 😂😂😂😂

دو قاشق بریزی تو یک لیوان آب ک مزه نداره

من خیلی کیک شیرینی میپزم با این حال قندم آورد پایین 

ماه 8 هستی سوره یوسف ب سیب بخون تا 40 روز بخور 

پسر من نمکیه برا خودش😚آنقدر خوندم براش

البته گفتم خدایا چشاش مثل پدرش عسلی بشه 

بقیش خودم سفید 

زد چشاش مثل خودم قهوه ای شد همه هیکلش صورتش تا سر ممه هاش مثل پدرشه پسر هم شد ک دیگه اونشم پدرشه😂😂😂😂

قشنگ خدا آرزومو برآورده کرر😂😂😂😂

آخی 😂😂😂😂 دو قاشق بریزی تو یک لیوان آب ک مزه نداره من خیلی کیک شیرینی میپزم با این حال قندم آور ...

😂😂ای جانم خدا نگهداره واستون 😂منم‌توی‌عکس‌سونو دقت میکنم میبینم ک‌دوس داشتم شبیه خودم شه‌ولی انگاری کپی باباشه

جدی انقد خوبه و‌میارع پایین؟ حتما میخرم فردا کم میخورم ولی 

مرتب باید بخورم؟؟

توکل به خدا بیمه کن بعدش میبینی خدا براتون جبران میکنه.حالا اگه مریض نیست مادرش بیمه لازم نیست واقعا

همین قصدو‌دارم گفتم بیخیالش ارزش بحث نداره ایشالا خدا بدونه

چزا بنده خدا تند تند مریض میشه بیمه لازم داره

پدر شوهر احمقم بیمه اشو پیگیری نمیکنه چون نمیخواد حقوقش بمونه برای وارث  

😂😂ای جانم خدا نگهداره واستون 😂منم‌توی‌عکس‌سونو دقت میکنم میبینم ک‌دوس داشتم شبیه خودم شه‌ولی انگا ...

آره هرروز بخور من روزی 3 بار میخوردم 

اگر معده تو اذیت میکنه قاشق چایخوری بریز 😊

ممنون عزیزم خدا کوچولو شما رو هم حفظ کنه بدنیا بیاد تازه میفهمی معنی زندگی چیه معنی عاشق شدن چیه 

من همیشه میگم مادر ک شدم تازه عاشق شدم 😍

همین قصدو‌دارم گفتم بیخیالش ارزش بحث نداره ایشالا خدا بدونه چزا بنده خدا تند تند مریض میشه بیمه لاز ...

خوب یه کاری بکن.با همسرت صحبت کن که پدرش رو ببره بیمه کنه دیگه بعدم بگید ما به عنوان وارث چیزی از بیمه نخواهیم گرفت.اگه خودشون حقوق دارند که بهتره خودشون بیمه کنن

😂😂ای جانم خدا نگهداره واستون 😂منم‌توی‌عکس‌سونو دقت میکنم میبینم ک‌دوس داشتم شبیه خودم شه‌ولی انگا ...

مراقب باش معده رو سوراخ میکنه ولی. باید تو آب خیلی زیاد حل بشه.مثلا یه قاشق تو دو لیوان.روزی یه بار نه بیشتر.قبل غذا.

بیشتر فشارت میفته و خطر داره

آره هرروز بخور من روزی 3 بار میخوردم  اگر معده تو اذیت میکنه قاشق چایخوری بریز 😊 ممنون عزیزم ...

🤩🥰ممنونم‌عزیزم بی صبرانه منتظر اون روزم ک همه عشق توی‌وجودمو‌نثارش کنم

خوب یه کاری بکن.با همسرت صحبت کن که پدرش رو ببره بیمه کنه دیگه بعدم بگید ما به عنوان وارث چیزی از بی ...

پدرش یه طرز فکر‌خاصی داره نمیشه باهاش حرف زد نه منظورم ازین حرف اینه ک میخواد وقتی بعداز ۱۲۰ سال نبود حقوقش برای خانوادش نمونه برای زن و‌دخترش مثلا نه اینکه ب ما نرسه

خودش ک‌میگه بیمه بریزم برای کی بمونه  

مراقب باش معده رو سوراخ میکنه ولی. باید تو آب خیلی زیاد حل بشه.مثلا یه قاشق تو دو لیوان.روزی یه بار ...

آها ممنونم حتما رعایت میکنم

توی‌خانوادشون فقط ما تحت پوشش بیمه تامین هستیم ازین نظر میگم کاش حرفی نزنم ک سبک بشم ولی از طرفی نمی ...

۴۰۰ تومن  نیست عزیزم 

حالا تحقیق کن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻