ب نظرتون اعتراض کنم ب اینکه شوهرم میخواد مادر شوهرموتحت پوشش بیمه تامین اجتماعی خودمون قرار بده ؟ تویوضعیت مالی مناسبی نیستیم در حدی ک مثلا من باردارم و قرصای مکملم تموم شده ولی شوهرم میگه الان نمیتونم تهیه کنم .. فعلا هیچواکنشی نداشتم در برابر این موضوع امشب فهمیدم و سکوت کردم
اسم دختر شیک و تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی نگم وشوهرم هیچوقت متوجه نشه ک من وبچش واجبتریم؟؟ یا حداقل اینکه سعی کنه نیازهای منو تامین کنه؟؟؟؟؟ دلممیخواد الان بیدارش کنم و باهاش حرف بزنم کم کم داره بغضممیگیره
توی بارداری خیلییی چیزا هوسکردم و اصلا ب زبون نیاوردم خیلی چیزا برای بچم خوببود باید مصرف میکردم ولی اصلا ب زبون نیاوردم الان سختمه درک اینموضوع
اسم دختر شیک و تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
از حقوقش نمیرسه اگه جزو افراد تحت تکفلش نباشه پدرم برای بابابزرگم بیمه رد میکرد ولی تحت تکفلش ...
ولی مادرشوهرمن با اینکه خودش بیمه تامین اجتماعی داشت و بازنشست شده بود برادرشوهرم ک فوت کرد یک ششم از حقوقش رو جدا کردن و دادن ب مادرشوهرم..وهمچنین بقیه اموال..وهمچنین مادرپدرشوهرم بعد پدرشوهرم حقوقشو برداشتن والانم ک فوت کرده چون دخترشم طلاق گرفته دادگاه همون یک ۶ام رو جدا کرد داد ب اون
🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
پدر شوهرم در قید حیات هستن پس ینی نمیتونه تحت تکفل قراربده مادر شوهرمو درسته؟فقطمیتونه بیمه اش کنه
اینو نمیدونم اخه من پدر بزرگم خودش مرد بود بیمه روستاییم داشت ولی میشد تحت تکفل پدرم بشه ولی پدرم نکرد فقط بیمش براش رد میکرد چون پیر بود بیمه ما بهتر بود برای مشکلاتش