2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 74 پست
کاش میشد یقه اونی که باعث این وضعیت مالیه رو گرفت نه شوهر و مادرشوهر

کاش 

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی جلوش بگیری ولی بگو یه جوری بیمش کنه که تحت تکفلش نباشه فقط بیمش کنه خدای نکرده دور از جون از ...

درهرصورتی خدایی نکرده کسی قبل از پدرمادرشوت کنه از فرزند بهس ارث میرسه

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
درهرصورتی خدایی نکرده کسی قبل از پدرمادرشوت کنه از فرزند بهس ارث میرسه

از حقوقش  نمیرسه اگه جزو افراد تحت تکفلش نباشه

پدرم برای بابابزرگم بیمه رد میکرد ولی تحت تکفلشون نبود یعنی نه حقوق و نه بیمه عمر بهشون تعلق نمیگیره البته دور از جون همه مردا وپدرا و همسرا

شماحق داری ولی من باشم چیزی نمیگم 

یعنی نگم و‌شوهرم هیچوقت متوجه نشه ک من و‌بچش واجبتریم؟؟ یا حداقل اینکه سعی کنه نیازهای منو‌ تامین کنه؟؟؟؟؟ دلم‌میخواد الان بیدارش کنم و باهاش حرف بزنم کم کم داره بغضم‌میگیره

توی بارداری خیلییی چیزا هوس‌کردم و اصلا ب زبون نیاوردم خیلی چیزا برای بچم خوب‌بود باید مصرف میکردم ولی اصلا ب زبون نیاوردم الان سختمه درک این‌موضوع   

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
از حقوقش  نمیرسه اگه جزو افراد تحت تکفلش نباشه پدرم برای بابابزرگم بیمه رد میکرد ولی تحت تکفلش ...

پدر شوهرم در قید حیات هستن پس ینی نمیتونه تحت تکفل قراربده مادر شوهرمو درسته؟فقط‌میتونه بیمه اش کنه

یعنی نگم و‌شوهرم هیچوقت متوجه نشه ک من و‌بچش واجبتریم؟؟ یا حداقل اینکه سعی کنه نیازهای منو‌ تامین کن ...

درکت میکنم واقعااگه خیلی دوس داری بگی سعی کن درنهایت احترام وآرامش بگی.بگومن مشکلی ندارم هرکاری برای مادرت کنی ولی درصورتی راضیم که ماروکاملاتامین کنی ازگلوی بچت نزن

یعنی نگم و‌شوهرم هیچوقت متوجه نشه ک من و‌بچش واجبتریم؟؟ یا حداقل اینکه سعی کنه نیازهای منو‌ تامین کن ...

کار به رد کردن بیمه برای مادرشوهرت ندارم.اما واش قناعت نکنی و خواسته هات به زبون بیاری

تا بدونه زندگی خرج داره و بی مشورت باهات برنامه نریز

از بارداری ام کلسیم و فیفول برام مونده.میخوای برات پست کنم؟

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
از حقوقش  نمیرسه اگه جزو افراد تحت تکفلش نباشه پدرم برای بابابزرگم بیمه رد میکرد ولی تحت تکفلش ...

ولی مادرشوهرمن با اینکه خودش بیمه تامین اجتماعی داشت و بازنشست شده بود برادرشوهرم ک فوت کرد یک ششم از حقوقش رو جدا کردن و دادن ب مادرشوهرم..وهمچنین بقیه اموال..وهمچنین مادرپدرشوهرم بعد پدرشوهرم حقوقشو برداشتن والانم ک فوت کرده چون دخترشم طلاق گرفته دادگاه همون یک ۶ام رو جدا کرد داد ب اون

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
درکت میکنم واقعااگه خیلی دوس داری بگی سعی کن درنهایت احترام وآرامش بگی.بگومن مشکلی ندارم هرکاری برای ...

از اول بارداریم خیلی سعی کردم وارد هیچ‌بحثی نشم ک بچم توی آرامش باشه دیگه حرف‌زدن راجب خواسته هام از یادم رفته 

باز موقعیتش پیش اومد سعی میکنم آروم بهش بگم

پدر شوهرم در قید حیات هستن پس ینی نمیتونه تحت تکفل قراربده مادر شوهرمو درسته؟فقط‌میتونه بیمه اش کنه

اینو نمیدونم اخه من پدر بزرگم خودش مرد بود بیمه روستاییم داشت ولی میشد تحت تکفل پدرم بشه ولی پدرم نکرد فقط بیمش براش رد میکرد چون پیر بود بیمه ما بهتر بود برای مشکلاتش