2777
2789
عنوان

مادر شوهر

743 بازدید | 74 پست

ب نظرتون اعتراض کنم ب اینکه شوهرم میخواد مادر شوهرموتحت پوشش بیمه تامین اجتماعی خودمون قرار بده ؟ توی‌وضعیت مالی مناسبی نیستیم در حدی ک مثلا من باردارم و قرصای مکملم تموم شده ولی شوهرم میگه الان نمیتونم تهیه کنم .. فعلا هیچ‌واکنشی نداشتم در برابر این موضوع امشب فهمیدم و سکوت کردم

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر خودت بود شوهرت اعتراض میکرد واکنشت چی بود؟!

من وقتی خودمون توی وضعیت مناسبی نیستیم همچین کاری‌نمیکنم برای مادرم اگر داشتیم و از خیلی چیزا چشم پوشی نمیکردم بخاطر رعایت این‌وضعیت هیچوقت بهش فکر‌هم‌نمیکردم

من چکاپهای بارداریمو نمیرم ب خاطر وضعیت مالیمون 

دیابتی هستم و انسولین میزنم و پزشکم تاکید میکنه ک باید تخت نظر باشم 

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
من وقتی خودمون توی وضعیت مناسبی نیستیم همچین کاری‌نمیکنم برای مادرم اگر داشتیم و از خیلی چیزا چشم پو ...

نمیدونم من مادر خودم بود نظرم برعکس شما بود

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
نمیتونی جلوش بگیری ولی بگو یه جوری بیمش کنه که تحت تکفلش نباشه فقط بیمش کنه خدای نکرده دور از جون از ...

نمیتونم انقد وارد موضوع بشم همسرم حساسه و‌ناراحت میشه دوراز جونش پیش نیاد صد سال دیگه ام ایشالا فعلا همین درک شرایط و‌حل مساله برام‌مهمتر از فکر کردن ب آینده اس 

اول باید بگی چطور مادریه فرق میزاره بین بچهاش؟ از من خونه هاشو ب بقیه داد الان فقط از شوهر من پ ...

مادر شوهرم محبت و‌عشقش و هر شب شام دعوت کردناش برای دخترش و‌دامادشه ولی زبونی شوهرمم دوس‌داره و‌شوهرم تشنه محبت مادرشه 

اگه خود مادرشوهرت توانش رو ندارن بنظرم کوتاه بیا . انشاالله دستتون باز بشه .

توی‌خانوادشون فقط ما تحت پوشش بیمه تامین هستیم ازین نظر میگم کاش حرفی نزنم ک سبک بشم ولی از طرفی نمیتونم بیخیال اینهمه‌کمبود توی‌زندگیم بشم 

داروهای من ماهی شاید ۴۰۰ تومن بشه و حق‌بیمه مادر شوهرمم همین حدود شاید بیشتر میشه واقعا اینکه من و بچه تو‌شکمم باید کنار بیایم با وضعیتمون ولی شوهرم اینو‌درک نکنه فشار میاره بهم

مگه ماهی چقدر از حقوقتون کم‌میشه؟

هرچقدر ک باشه حتی ۵۰۰ هزار تومن هم فعلا برای ما مقدار قابل توجهیه پیامهای دیگمو‌بخونی متوجه میشی