2777
2789
عنوان

شوهر نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2253 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=325945880]خب دوست نداره.... چرا بچه میاری... شاید تو سهم کسی دیگه ایی[/QUOTEبعد از بارداریم ی ...

پس صبرکن شوهرمنم افسردگی گرفت زیرورو شد بعدزایمانمذخوب شد 

چیکنیم دیگه زنابدبختن اون بچه یانباید درست میکردیش حالاکردی تا نفس آخرت مواظبش باش شوهرتم یکم محل نده خودش میاد چوسه خودشو بوکنه درس میشه الان منم عصبی شدم ۱ساله بعد زایمانم جدیدا داد میزنم سرش خالی بشم بعضی اوقات روغن داغو میخام بپاشم توصورتش بسگی شکنجم داده ولی بخاطربچه باید وایسم گناه دارن امیدشون ماییم نمیخاستیم نباید درست میکردیم

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
شوهرمم میگه سقطش کن ولی من دلم نمیاد بچه معصوم بازیچه دست ما ادما شده

ببخشید عزیزم اما یکم بیشتر فکر کن شرایطتو بسنج اگه زندگیتون درست شدنیه بچه رو نگهدار در غیر این صورت فکر نمیکنی اگه نگهش داری همون طفل معصوم ازت گله می‌کنه که چرا اوردیش به دنیایی که اینجوریه و باهم اختلاف دارین؟ اون بچه اگه تو یه محیط متشنج بزرگ بشه بیشتر گناه داره..

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
چون هنوزم همدیگه رو دوس داریم،تنها دلیلش برای طلاقمون خانوادشه،میگه خانوادم نمیخوانت دیگه منم نمیتون ...

چ خانواده بی منطقی چقد بچه ننه😐 ببخشیدا خواهر ولی حالا ک اینقد براش ارزش نداری چرا موندی اگ براش ارزش داشتی و و دوست داشت جلو خانوادش وایمیساد این دیگ چجور دوست داشتنیه

~["میخندَم بِه جَهانی کِه غَمش رٰا بِه رُخ مٰا میکِشَد!:)
یعنی چی!!! از اول که میخواستین ازدواج کنید خانوادش مخالفت نداشتن ؟؟؟ اگه انقد حرف خانواده براش مهم ب ...

چرا از اول مخالف بودن،چه ظلم ها که بهم نکردن،چه روزا و شبایی که با غم و ناراحتی و اشکم گذشته ،دلم به شوهرم خوش بود که اونم یهو گفت دیگه خسته شده طلاق بگیریم 

وقتي حاضره تمام حق و حقوقت رو بده يعني ميخاد زود آزاد شه، لطفا بگير همه رو، اگر زير ١٢ هفته هستي سقط ...

نه ۱۲ هفته رو رد کردم اره دقیقا میخواد زود ازاد شه تا ننه جونش اروم بگیره