2777
2789
عنوان

شوهر نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2253 بازدید | 86 پست
کسی که زن و زندگیشو دوس داره هیچوقت هیچوقت زندگیشو خراب نمیکنه با حرف این واون حالا هرکی بخوان باشن ...

وکیلش مشاور همه میگن خود شوهرت عاشقته ولی خانوادش نمیزارن زندگی کنین،خودشم گفته عاشقمه ولی از جنگ خانوادش با زنش خسته شده دیگه اعصاب این همع دعوا رو نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ۱۲ هفته رو رد کردم اره دقیقا میخواد زود ازاد شه تا ننه جونش اروم بگیره  

ساده نباش

بخاطر ننه جونش نيست! من توي دوست و آشنا و فاميل همسرم ديدم مرتيكه زنش طلاق ميخاست طلاق نميداد به بهانه اينكه آره زنم جدا شه ميره شوهر ميكنه دخترم ميفته زير دست شوهر ننه! زنه رو ٣-٢ سال معطل مرد عوضي تا يهو فرت تمام حق و حقوقش رو داد طلاق داد فرتم دست يكيو گوفت آورد توي مهمونيا!!!!!! تا وقتي خودش يكيو پيدا نكرده بود براي دخترش (به بهانه دخترش) رگ گردنش ميزد بيرون يهو زارت بي غيرت شد! دو تا مورد اينطوري ديدم، وقتي مردا خودشون حقت رو ميدن بايد شك كني

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
کسی که زن و زندگیشو دوس داره هیچوقت هیچوقت زندگیشو خراب نمیکنه با حرف این واون حالا هرکی بخوان باشن ...

اون زندگیشو اول خانوادش میدونه بعد زن و بچش چون فکر میکنه بهشون مدیونه

پس صبرکن شوهرمنم افسردگی گرفت زیرورو شد بعدزایمانمذخوب شد  چیکنیم دیگه زنابدبختن اون بچه یانبا ...

اون موقع که بچه دار میخواستیم بشیم یک درصد هم احتمال نمیدادم زندگیم اینجوری بشه وگرنه بچه ام رو اواره این زندگی نمیکردم

استارتر حق و حقوقت خوبه؟ به نظرم فعلا نقد رو بچسب تا خونواده يا هر كي نظرش رو عوض نكرده

همه چيو بگير با حق و حقوق بچه كه ميگي ٣ ماه رو رد كردي و ديگه سقط منتفيه

فعلا حداقل امنيت مالي داشته باشي بعد در آرامش بزار بچه به دنيا بياد بعدا يه فكري براي زندگيت بكن

و خودت رو براي هر چيزي بخصوص خبر ازدواجش آماده كن! ببين كي گفتم!

ببخشید عزیزم اما یکم بیشتر فکر کن شرایطتو بسنج اگه زندگیتون درست شدنیه بچه رو نگهدار در غیر این صورت ...

چجوری بچه ای که قلب داره انداماش شکل گرفتن تکون میخوره زندس رو از بین ببرم اخه😭😭😭😭😭😭

چی بگم اخه یه جوری داره باهام زندگی میکنه مراقبه استرس نگیرم و... که هرکی ببینه باورش نمیشه میخواد ط ...

عزيزم مگه اول نگفتي تورو با حاملگي سخت تنها ول كرده رفته سفر؟؟؟؟؟ كجا مراقبه؟؟؟؟؟ نكنه دارم توي تاپيك اشتباهي كامنت ميزارم؟

چ خانواده بی منطقی چقد بچه ننه😐 ببخشیدا خواهر ولی حالا ک اینقد براش ارزش نداری چرا موندی اگ براش ار ...

تا الان وایساده برا همینه نمیتونم ازش دل بکنم اونم گیر همچین خانواده ظالمی افتاده،خدا ازشون نگذره دارن جفتمونو اذیت میکنن بهمون ظلم میکنن

شما الان شل نيا بگو باشه قرار طلاق رو بزار ولي حتما با وكيل برو تمام حق و حقوقت رو كامل و قانوني بگير يه وقت بلانسبت خر نشي بگي اين و اونو ميبخشم فقط برگرد! احتمال داره ببينه شما هم اوكي هستي جا بزنه و درضمن فكر ميكنم تا نزايي طلاق هم جاري نميشه! بگو هر چي ميخاد رو بده همه چيو محضري كنيد تا اون موقع