خیلی دلم شکسته،باردارم شوهرم دادخواست طلاق داده الانم با خانوادش رفته مسافرت😔خدارو خوش میاد زن حامله اش که دکتر هم گفته حاملگی سختی دارم اینجوری تنها ول کنه؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانواده با پدر میگرده مرد خونه اگر مرد نباشه زندگی نمیچرخه درسته زن چراغ خونس ولی تا مرد نباشه زندگی پایه اش خیلی سسته و همین که مرده اینطوریه اومدن بچه اشتباه محضه الان به یک بزرگتر بگه میگن بچه بیاری زندگیت محکم میشه که بدتر نابود میشه
ممنون فکرکردم میخوای بگی طلاق🤣🤣 چی بگم بگم بهم توجه کن نقطه ضعف بدم دستش از ی جایی به بع ...
زنم چوت منم مث تو روحیه حساسی دارم.چرا باید باید سولستفاده کنه مگ شوهرت نیست دشمنت ک نیست من بارها خودم شده مشگل داشتم با حرف زدن با اینک چی میخوام خواسته ام چیه با ارامش بعضی از مردها نمیدونن زنها چی میخوان باید بگی چون وقتی نگی زندگی برای زن خسته کننده میشه مرد ک نمیدونع چی تو دلت میگذره فک میکنه همه چی عالیه درحالی ک تو داری میسوزی پس یا درستش کن یا خودت تنهایی نسوز
میشه شما نظر ندی چراقاتل یه بچه بشه اگه ماه اخربارداریش باشه چی نمیترسی از اه اون بچه توی شکم
عزیزم اینجا سایته برا نظر دادن شما هم ناراحت شدی نخون خب چرا وقتی وضعیتش خوب نیست اونم بد بخت کنه؟ خوبه چند سال دیگه خودکشی کنه بچه یا بگه ای کاش بدنیا نمیومدم؟