2777
2789
عنوان

شوهر نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2253 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهی درست بشه وضعیتت ولی ببین اگه درخواست طلاقش قطعی و واقعا میخواد ازت جدا شه بچرو بندازش چون ...

میشه شما نظر ندی چراقاتل یه بچه بشه اگه ماه اخربارداریش باشه چی نمیترسی از اه اون بچه توی شکم

میگه همه چیو میده فقط خانوادش اروم باشن که من دیگه تو زندگی پسرشون نیستم

شرایط سختیه.یعنی براشونم مهم نیست بچه دارین.شاید شوهرت کسی دیگه رو زیر نظر داره و خانوادش شده بهونه

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
چون هنوزم همدیگه رو دوس داریم،تنها دلیلش برای طلاقمون خانوادشه،میگه خانوادم نمیخوانت دیگه منم نمیتون ...

بو پس غلط کردی اومدی سراغ من وقتی جنم نداری از مامانت جداشدی .‌‌..هنوز بچه بودی ( شوهرت) نمی تونستی از مامانت دل بکنی زن بگیری ...وقتی هنوز باید پستونک میخوردی هوس زنو بچه کردی

چون هنوزم همدیگه رو دوس داریم،تنها دلیلش برای طلاقمون خانوادشه،میگه خانوادم نمیخوانت دیگه منم نمیتون ...

یعنی چی!!! از اول که میخواستین ازدواج کنید خانوادش مخالفت نداشتن ؟؟؟ اگه انقد حرف خانواده براش مهم بود نباید اصلا پافشاری میکرد برای ازدواج..

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
چه دلیل مسخره ای.مگه از اول مخالف بودن?

اره من انتخاب همسرم بودم،خانوادش دختر دیگه ای رو در نظر داشتن،انقدر گفتن تا شوهرمو خسته کردن،شوهرم میخواد طلاق بگیریم که مجرد بمونه تا فقط خانوادش ارامش داشته باشن

میگه همه چیو میده فقط خانوادش اروم باشن که من دیگه تو زندگی پسرشون نیستم

وقتي حاضره تمام حق و حقوقت رو بده يعني ميخاد زود آزاد شه، لطفا بگير همه رو، اگر زير ١٢ هفته هستي سقط كن، نگو نميخام زندگيم خراب شه! زندگيت قبلا خراب شده تموم شده رفته!

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

این همه میگن زن بچه ننه نشید ولی خدایی شوهرت به عنوان بچه ننه ترین میشه تو گینس ثبت کرد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
میشه شما نظر ندی چراقاتل یه بچه بشه اگه ماه اخربارداریش باشه چی نمیترسی از اه اون بچه توی شکم

عزمزمه آه بچه وقتی بیاد بیرون چیه نه پدر نه مادر نه خانواده پدر و نه خانواده مادر ...کلی مشکل روحی روانی و بدبختی و اونم تو این جامعه ...پس فردا نا پدری نامادری ....خودش هروز پدر مادرش فحش میده که این زندگی رو بهش دادن