خیلی دلم شکسته،باردارم شوهرم دادخواست طلاق داده الانم با خانوادش رفته مسافرت😔خدارو خوش میاد زن حامله اش که دکتر هم گفته حاملگی سختی دارم اینجوری تنها ول کنه؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون هنوزم همدیگه رو دوس داریم،تنها دلیلش برای طلاقمون خانوادشه،میگه خانوادم نمیخوانت دیگه منم نمیتون ...
بو پس غلط کردی اومدی سراغ من وقتی جنم نداری از مامانت جداشدی ...هنوز بچه بودی ( شوهرت) نمی تونستی از مامانت دل بکنی زن بگیری ...وقتی هنوز باید پستونک میخوردی هوس زنو بچه کردی
اره من انتخاب همسرم بودم،خانوادش دختر دیگه ای رو در نظر داشتن،انقدر گفتن تا شوهرمو خسته کردن،شوهرم میخواد طلاق بگیریم که مجرد بمونه تا فقط خانوادش ارامش داشته باشن
میگه همه چیو میده فقط خانوادش اروم باشن که من دیگه تو زندگی پسرشون نیستم
وقتي حاضره تمام حق و حقوقت رو بده يعني ميخاد زود آزاد شه، لطفا بگير همه رو، اگر زير ١٢ هفته هستي سقط كن، نگو نميخام زندگيم خراب شه! زندگيت قبلا خراب شده تموم شده رفته!
میشه شما نظر ندی چراقاتل یه بچه بشه اگه ماه اخربارداریش باشه چی نمیترسی از اه اون بچه توی شکم
عزمزمه آه بچه وقتی بیاد بیرون چیه نه پدر نه مادر نه خانواده پدر و نه خانواده مادر ...کلی مشکل روحی روانی و بدبختی و اونم تو این جامعه ...پس فردا نا پدری نامادری ....خودش هروز پدر مادرش فحش میده که این زندگی رو بهش دادن