2777
2789
عنوان

چجوری با یک نظامی ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 13027 بازدید | 193 پست
اولا شما اول توهین کردی که خانه دار رو کهنه شور خطاب کردی دوما گفتی دختر خانه دار خوشگل همون بهتر اس ...

اولا شما  چیکاره بودی من‌جواب اون‌خانمی و دادم‌که بد گفت

دوما شما برو به ثوابت برس

🙂🙂🙂🤭🤭🤭

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اولا شما  چیکاره بودی من‌جواب اون‌خانمی و دادم‌که بد گفت دوما شما برو به ثوابت برس 🙂🙂🙂🤭🤭 ...

اها من به ثوابم برسم

یه کاربر دیگه به جیب شوهرش برسه 

شما هم برو برس به کامپیوترت یموقع اژیر سرخ در نیاد اخراجت کنن حقوقت قطع شه🤣🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بی ادبی دیدم جوابشو دادم تو‌برو به جیب شوهرت‌بچسب که یه وقت سوراخ نشه ماهیانه ات بریز م ...

😄دقیقا میشه بگی ربطش به غرور چیه؟

شما هنوز معنی زندگی مشترکو  نمیتونی

پول من و شوهرم نداره

هرچقدر بخوام در اختیارمه

هرچی بخوام دارم

در رفاه کامل دارم زندگی میکنم

نیازی ندارم خودمو خسته کنم برای چندغاز حوالی مردمو کنم

اصلا شخصیتم اینطوری نیست همسرمم براش فاجعست بخوام برای کسی کار کنم چون بینهایت روم حساسه که کسی بهم بگه بالا چشمت ابروئه

ملاک باید با شرایط آدم سازگار باشه آدم باید یه نگاه به خودش بندازه بعد ملاک تعیین کنه😑 منطقیش این ...

نمیخواستم بگم اینو

ولی خداشاهده چندنفر اومدن به مامانم و مامانبزرگم گفتن اگه خواستین واسه پسرتون آستین بالا بزنین یه نگاهی هم به ما کنین یکیشون دخترش دانشجوی تربیت معلمه یکی دیگه هم دانشجوی هوشبریه

هنوزم هستن کسایی که بغیر پول شخصیت و ایمان طرف و همچینین اخلاق طرف مهمه درضمن دایی من هم خونه داره و هم ماشین خونش هم تکمیله عملا دختر وقتی بیاد جهیزیه ش سرجمع ۵۰ تومن فک نکنم بشه اونم فقط در حد خرید ظرف و ظروف!

اولا شما  چیکاره بودی من‌جواب اون‌خانمی و دادم‌که بد گفت دوما شما برو به ثوابت برس 🙂🙂🙂🤭🤭 ...

بعدم والا ما زن شاغل داریم سوپر وایزر بیمارستانه انقدر خود برتر بینی و توهین به خانه دارا نمیکنه که بعضا با منشی شدن دارن🤣🤣🤣

خانوووم با وقار  و متین 

شاغلم خوبه ادب داشته باشه

خب دخترایی هم هستن که خودشون تو خونه چهل متری اجاره ای پدر و ماشین پیکان مدل ۵۷ بزرگ شدن ولی از شوهر ...

چون شرایط پسر باید همیشه از دختر یه پله هم شده بالاتر باشه

من اینی که شما هم گفتی در مورد دختر ها هم نمیپسندم

اعتماد به سقف داشتن پسره و مادره 🤣

لطفا تا چیزی رو نمیدونین نظر ندین!

پدربزرگ بنده کسیه که یه شهر رو اسمش قسم میخورن داییم خونه ماشین و همه چیش تکمیله اونم از یه خانواده خوب

مامانبزرگ بنده فقط میگه که حالا زنش شاغل باشه واسه کمک درآمد خوبه نگفته که حتمی

بعدشم به خود داییم و مامانبزرگم مربوطه نه شما😊

منم از مجردی عاشق نظامیان بودم 

ازدواج کردم شوهرم تقریبا بیکار بود بعد استخدام نظام شد البته درجه دار نیس کارمنده. اصلنم از اینا خبرا نیس ک میگن نظامیان مذهبی و خشکن.اونام ادمن مث بقیه

نمیخواستم بگم اینو ولی خداشاهده چندنفر اومدن به مامانم و مامانبزرگم گفتن اگه خواستین واسه پسرتون آس ...

اره نظامی ها بخوان خونه سازمانی هم دارن که کم کم پولش از حقکق کسر میشه و اخرش خونه بنام خودشون میشه

بیمشون در عوض عالیه 

یکسری خدمات فرهنگی و رفاهی خوب دارن 

فقط که میزان حقوق نیست

اها من به ثوابم برسم یه کاربر دیگه به جیب شوهرش برسه  شما هم برو برس به کامپیوترت یموقع اژیر ...

والا حرفای خودتو به خودتون گفتم

بله 

شما به بچه داریت برس 

تو کار ما دخالت نکن

فرق من و شما اینه

که من اسیر نیستم

برده‌ شوهر نیستم

🤭🤭

موفق باشی برده ابدی  با ثواب روزانه😂

🤭🙂

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

والا حرفای خودتو به خودتون گفتم بله  شما به بچه داریت برس  تو کار ما دخالت نکن فرق من ...

اخه توکه اگه صاحب کارت یا نهایتا کارمند هم باشی رئیست ازت رنجور بشه حقوقتو قطع کنه اواره روزنامه ها میشی دم از اسیری ما نزن