بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام پیامای بقیه رو نخوندم.ولی تجربه ای که به چشم دیدمو بهت میگم برو عضو بسیج محلت بشو و بعد یکمدتی هی برو سپاه شهرتون..یعنی یک مسئولیتی بگیر..زنایی که اونجا کار میکنن بشدت عاشق واسطه شدن واس ازدواج هستن هرکس رفت اونجا اکثر خواستگاراش شدن پلیس یا سپاهی یا ارتشی.. موفق باشی گلم
یعنی توی محیط نظامی قراره نداره لباس نظامی نمی پوشه سلام نظامی نمیده و... اما درجه داره
اوه اوه زغوغای جهان فارغ هست ایشون😅😁
پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....