بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو فامیل نظامی مجرد ندارم یدونه داداشمه که نظامی نیست اما درجه داره که اونم مامانمخودش دنبا ...
یعنی چجوریه که درجه داره ولی نظامی نیست؟
پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
نه والا کی گفت شوهر خانه دار که فقط برا خونه شوهر نیست خانوم محترم یه زن خانه دار فقط ...
😂😂
باشه ما که ثواب معنوی نمیکنیم
فقط شما خونه دارا انجام میدید
بهتر یاد بگیرید
هرکسی در هر جایگاهی هست
تلاش کرده
به شاغلا توهین میکنید
عقده خودتونخالی میکنید که چی بشه؟؟؟
اینکه یکی اومد زد تو دهنتون حالتون چرا بد شد
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
چقدر بی ادبی😑 شوهرهای ما با جون و دل برامون هزینه میکنن نه اینکه محتاج درآمد همسرشون باشن البته ...
حتما بی ادبی دیدم جوابشو دادم
توبرو به جیب شوهرتبچسب که یه وقت سوراخ نشه ماهیانه ات بریز
ماممیریم برای نیازمون کار میکنیم
خوبه
فقط ما غرور داریمشما نداری
🤭🤭
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.