2777
2789
عنوان

چجوری با یک نظامی ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 13027 بازدید | 193 پست
ببین به نظر خودم متوسطم اما وقتی دیدم اکثر هم دانشگاهی هام اصرار به خواستگاری و اقایونی که عکسم میدی ...

اکثر هم دانشگاهی ها؟ 😬 یعنی چند نفر

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فامیل نظامی مجرد ندارم یدونه داداشمه ‌که نظامی نیست اما درجه داره  که اونم مامانمخودش دنبا ...

یعنی چجوریه که درجه داره ولی نظامی نیست؟

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
نه والا کی گفت شوهر  خانه دار که فقط برا خونه شوهر نیست  خانوم محترم یه زن خانه دار فقط ...

😂😂

باشه ما که ثواب معنوی نمیکنیم

فقط شما  خونه دارا انجام میدید

بهتر یاد بگیرید

هرکسی در هر جایگاهی هست

تلاش کرده

به شاغلا توهین میکنید 

عقده خودتون‌خالی میکنید که چی بشه؟؟؟

اینکه یکی اومد زد تو دهنتون  حالتون چرا بد شد

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

تازه مادرشون گفته ترجیحا زنش شاغل باشه 😁

اینو ندیده بودم😑😑😑

دخترای شاغل کلاس میزارن ولی همه موقع خواستگاری چشمشون به درآمدشونه

خیلی خیلی بده خواستگار به خاطر پول و حقوق بیاد خواستگاری

اینو ندیده بودم😑😑😑 دخترای شاغل کلاس میزارن ولی همه موقع خواستگاری چشمشون به درآمدشونه خیلی خیلی ...

اعتماد به سقف داشتن پسره و مادره 🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چقدر بی ادبی😑 شوهرهای ما با جون و دل برامون هزینه میکنن نه اینکه محتاج درآمد همسرشون باشن البته ...

حتما بی ادبی دیدم جوابشو دادم

تو‌برو به جیب شوهرت‌بچسب که یه وقت سوراخ نشه ماهیانه ات بریز

مام‌میریم برای نیازمون کار میکنیم

خوبه

فقط ما غرور داریم‌شما نداری

🤭🤭

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

😂😂 باشه ما که ثواب معنوی نمیکنیم فقط شما  خونه دارا انجام میدید بهتر یاد بگیرید هرکسی ...

اولا شما اول توهین کردی که خانه دار رو کهنه شور خطاب کردی دوما گفتی دختر خانه دار خوشگل همون بهتر اسید...

پس مظلوم نمایی نکن

دوما همیشه خدا شاغلا فکر کردن الان فرمانروان خانه دار رو مسخره کردن والا خانه دار که سرش تو کار خودشه

ملاک باید با شرایط آدم سازگار باشه آدم باید یه نگاه به خودش بندازه بعد ملاک تعیین کنه😑 منطقیش این ...

خب دخترایی هم هستن که خودشون تو خونه چهل متری اجاره ای پدر و ماشین پیکان مدل ۵۷ بزرگ شدن ولی از شوهر خونه ۴۰۰ متر لواسان و سراتو مدل ۲۰۱۹ میخوان 

چطور به اونا گیر نمیدین؟