2777
2789

بچه ها هفته ۳۰ بارداریم ..یه سه چهار روزه کف پاهام و بازوهام خیلی میخاره من فکر کردم از خشکی پوستمه ..الان یه بچه ها گفت مال انزیم کبدیه ! که اسمش اکستاز کبدی هست و باعث میشه جنین ازبین بره …حالا من چه خاکی تو سرم بریزم این شبیه ..نکنه بچم خفه بشه ! کف پاهام میخاره …و ساق دستام ..کی این مشکلو داشته ؟. تو رو خدا برام صلوات بفرستید بچم سالم باشه 😭😭😭😭

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
عزيزم استرس نداشته باش  برو اورژانس و ازمايش بده  يه سنو هم بده كه خيالت راحت بشه  ...

دکترم ۸ صبح هست به نظرم صبر کنم تا ۸ صبح ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارش كف پا حتما از كبد نيست كه بعضي وقتا ممكنه از قند باشه ، شايد از خشكي و خستگي ، شايد حساسيت به ادويه اي چيزي باشه 

حركات بچه اتو حس ميكني؟ 

خارش كف پا حتما از كبد نيست كه بعضي وقتا ممكنه از قند باشه ، شايد از خشكي و خستگي ، شايد حساسيت به ا ...

اره تا همین الانم تکون میخورد 

حتي ممكنه شوينده اي كه استفاده ميكني ديگه بهت نسازه 

خواهر من تو بارداري خونه مادرشوهرش كوكو خورد

از اون موقع تمام گردن و دست و پاش خارش گزفت 

بنده خدا تا زايمانش هلاك شد انقدر خارش داشت 

اصلا جای نگراتی نداره. کی گفته بچه از بین میره؟

میدونی چقدر خانم باردار هستن که کلستاز دارن

بعد هم مگه شما آزمایش دادی؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اصلا جای نگراتی نداره. کی گفته بچه از بین میره؟ میدونی چقدر خانم باردار هستن که کلستاز دارن بعد هم ...

نه هنوز ازمایش ندادم ..فردا دکترم ۸ صبح مطبه میرم مطب … اصلا فکر نمیکردم مشکلی باشه ..فکر کردم از داغی و طبع بدنمه ..چون خیلی گرمی بدنم بالاست ..نمیدونستم مال این چیزاست که

اره تا همین الانم تکون میخورد 

خب خداروشكر 

تنتون سلامت

استراحت كن بد به دلت راه نده 

با هر حرفي هم آرامشو از خودت نگير

هر ساعتي ام حالت بد شد برو بيمارستاني كه دكترت اونجا كار ميكنه 

بيمارستان موظفه هر ساعت از شبانه روز با دكترت تماس بگيره

لنشالاه بسلامتي بگذروني اين دورانو

نه هنوز ازمایش ندادم ..فردا دکترم ۸ صبح مطبه میرم مطب … اصلا فکر نمیکردم مشکلی باشه ..فکر کردم از دا ...

مگه  بين ٢٣ تا ٢٨ هفته آزمايش كامل ندادي؟ 

كبد و قند و تيروييد رو اون موقع چك ميكنن 

مگه  بين ٢٣ تا ٢٨ هفته آزمايش كامل ندادي؟  كبد و قند و تيروييد رو اون موقع چك ميكنن

یه ازمایش برام نوشته که فردا قرار بود بدم و ۴شنبه ببرم پیشش .. یه ازمایش قبل این دادم که مال قند و اینا بود 

یه ازمایش برام نوشته که فردا قرار بود بدم و ۴شنبه ببرم پیشش .. یه ازمایش قبل این دادم که مال قند و ا ...

دكترا خودشون زمان سنجش بدن رو ميدونن 

ازمايشتو بده 

انشالله فردا شب بيايي بگي چه بيخود استرس كشيدم

حواست به حركات بچه ات باشه

باهاش حرف بزن خوراكي خوشمزه بخور اهنگ خوب گوش بده 

ترس به دلت راه نده

نه هنوز ازمایش ندادم ..فردا دکترم ۸ صبح مطبه میرم مطب … اصلا فکر نمیکردم مشکلی باشه ..فکر کردم از دا ...

من شرایطم خیلی بدتر از کلستاز بود. کلا سیستم ایمنی بدنم حمله کرده به کبد. آنزیمهام همیشه بالاست. که البته توی بارداری تا ماه ۸ اوکی شدم ولی ماه آخر کف ما و ساق دست و پا و شکمم شروع کرد به خارش. میخوام بگم اوضاعم خیلی وخیم بود اما الحمدلله بچم سالم دنیا اومد. کسی که دسترسی به دکار نداره و بی توجهی میکنه بله، خطرناکه. نه شما

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

عزیزم میشه خواهش کنم لطفا درخواست دوستی منو قبول کنی ، چندتا سوال دارم ازتون 

سلام عزیزم من توی تاپیکا دیدم شما جراحی تیرویید کردید.منم پارسال جراحی کردم و ید گرفتم ۱۰۰ واحد. الانم ۳۵ هفته باردارم میخواستم بدونم شما توی بارداری عدد TSH چند بود؟ من خیلی عددش بالاپایین شد خیلی نگرانم بچه م مشکلی داشته باشه..ممنون میشم اگه پیاممو دیدی جوابمو بدی 🙏🏻🌹🥰