2777
2789
عنوان

بعد از ۱۴ سال هنوز دست برنداشته

2158 بازدید | 88 پست

با یکی به قصد ازدواج وارد رابطه شدم ۱۴ سال پیش اما خانواده هامون موافق نبودن و از طرف هر دو کنسل شد بعد هم ایشون هم من ازدواج کردیم و بچه.

ولی هنوز گه گاهی با شماره ناشناس بهم زنگ میزنه من کلا شماره ناشناس جواب نمیدم ولی همسرم خونه باشه اون جواب میده.گاهی پیام میداد که از بابات و راضی نیستمو...چیکار کنم میترسم همسرم بفهمه ببینه منو میکشه 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر شوهرت رو گنده نکن مگه خطایی کردی آخه؟

جواب پیاماش رو هم نده اگه برادری کسی رو داری باهاش راحتی بره تهدیدش کنه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

کار اشتباهی نکردی که بترسی 

مگه همسرت در جریان نبوده؟

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
نه بهش بگم قیامت میکنه.از اون مدلهاست که دوست نداره حتی عکسمو بذارم پروفایل

وای پس شمارتو عوض کن ی کاری کن

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله