2777
2789
عنوان

بعد از ۱۴ سال هنوز دست برنداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 88 پست
خدا بیامرزتش به روحش نرسه الهی ولی راحت شدی. من هر لحظه تو دلم آشوبه با خودم میگم بعد این همه سال و ...

قربونت من خیلی سر این پسر سختی کشیدم 

افتاده بودن به جونم میگفتن برگرد 

دوستم بعد فوتش میگفت تو باعث شدی بمیره 

سرطان گرفته بود 

من مدتها دچار مشکل روحی بودم 

هنوزم باورم نمیشه 

ولی خب من جوری اعتماد همسرمو جلب کرده 

جوووووووووری اعتمادشو جلب کردم کع همه دنیا برن بگن زنت با فلانی بوده باورش نمیشه 

چون واقعا مطمئنه ازم منم خداروشکر تاحالا از اعتمادش سواستفاده نکردم

شما هم نترس اصلا کاری نکردی که بترسی 

ولی میتونی به فتا بگی فک کنم 

بگو جریانو کمک میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بسته اشتراک نمیخری فقط هزینه اینترنت میدی تمام بها

نه اشتراک  نمی خرم. تازه ایرانسل خیلی می ارزه، همون اول 20 یا 30 گیگ اینترنت رایگاه دارهذ

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
قربونت من خیلی سر این پسر سختی کشیدم  افتاده بودن به جونم میگفتن برگرد  دوستم بعد فوتش م ...

سر یه کلاهبرداری که برای خواهرم اتفاق افتاده بود رفتیم پلیس فتا انگار نه انگار پلیس میدونم کاری نمیکنه برام.

منم همسرم خیلی بهم اعتماد داره و بخاطر همین میترسم ولی ای کاش کمی حساسیتش کمتر بود میشد راحت براش بگی.

سر یه کلاهبرداری که برای خواهرم اتفاق افتاده بود رفتیم پلیس فتا انگار نه انگار پلیس میدونم کاری نمیک ...

عجب مثلا پلیسه بیخیال همین کار که دوستان گفتن عالیع اما خیلی تابلو نباش یواش یواش 

حتی اگر سه ماه طول کشید فدا سرت کم کم پیش برو

اره بخدا اگ انقدر حساس نبودن چ خوب بود

حالا زنگ میزنه شوهرت برمیداره چیزی هم گفته تاحالا؟ 

اره مثلا میگه اقای دهقان؟؟؟؟

هر دفعه هم همینو میگه

یبار همسرم گفت بله خودمم حب بفرمایید

گفت شما اومدید فروشگاه الان خرید کنید و یجورایی پیچوند الان هر دفعع میگه اقای جعفری؟